دانلود مقاله رابطه روانشناسی دین از دیدگاه فروید

ریال450.000

این محصول یک مقاله به زبان فارسی با عنوان “رابطه روانشناسی دین از دیدگاه فروید” بوده و در دو فرمت word و pdf آماده خریداری و دانلود فوری می باشد.

 

مشخصات مقاله
عنوان مقاله رابطه روانشناسی دین از دیدگاه فروید
فرمت مقاله ورد تایپ شده با قابلیت ویرایش (DOCX) و پی دی اف (PDF)
تعداد صفحات مقاله 15 صفحه
سایز متن مقاله 14
فونت متن مقاله بی نازنین
رشته های مرتبط با این مقاله علوم و معارف اسلامی – علوم اجتماعی – جامعه شناسی – فلسفه
گرایش های مرتبط با این مقاله روانشناسی دین – دین شناسی – فلسفه دین – مردم شناسی – جامعه شناسی کاربردی
موضوعات دین – زیگموند فروید
منبع و رفرنس دارد
کد محصول w2108
حجم فایل 1Mb
وضعیت آماده خرید و دانلود

 

فهرست مطالب مقاله

مقدمه

فروید و دین

فروید و نقد او از دین

دین به عنوان حقیقت تاریخی

نتیجه گیری

منابع

 

بخشی از متن مقاله

این مقاله به اندیشه های فروید در مورد دین می پردازد. دین فقط ایمان به خدای بزرگ نیست، بلکه نظم و انضباط زندگی را نیز در بر می گیرد. دین شامل روابط انسانی، چه با خدا و چه با دیگران است. فروید دین را برآورده شدن یک آرزوی کودکانه می دانست. این را نمی توان از کار او به عنوان یک روانشناس که مفهوم روانکاوی و مراحل جنسی انسان را تولید کرد جدا کرد. فروید با ارائه سه دلیل متقابلا انحصاری و از نظر کلی نامطلوب، اساس ادعاهای اعتماد انسانی را به چالش کشید. اول، ما باید بدون نیاز به مدرک اعتماد کنیم. ثانیاً باید ایمان بیاوریم زیرا اجداد ما نیز معتقد بوده اند; و سوم اینکه باید باور کنیم چون شواهدی از دوران باستان داریم. فروید معتقد است که چنین باورهایی توهمی بیش نیستند.

 

مقدمه

برای انسان ها دین در خلاء وجود ندارد. این نه تنها خلاء را پر می کند یا نیازهای درونی را برآورده می کند، بلکه سبک زندگی را هم در حال و هم در آینده تنظیم می کند. حتی به عنوان مهمترین مرجع برای تعیین معنای نهایی زندگی عمل می کند. کلیفورد گیرتز (در طبرانی ZA) دین را به عنوان (1) نظامی از نمادها تعریف می کند. (2) که احساسات و انگیزه‌های قوی، بی‌پایان، فراگیر (به راحتی گسترش، نفوذ یا جذب) در انسان ایجاد می‌کند. (3) با فرمول بندی مفهوم نظم کلی وجود. و (4) پیچیده کردن این مفاهیم با هاله ای از واقعیت. (5) که احساسات و انگیزه ها واقع بینانه هستند.

 

وضعیت هزینه

ویژه با هزینه

دکمه بازگشت به بالا