دانلود مقاله نقش دین و اعتقاد در زندگی سالمندان

ریال510.000

این محصول یک مقاله به زبان فارسی با عنوان “نقش دین و اعتقاد در زندگی سالمندان” بوده و در دو فرمت word و pdf آماده خریداری و دانلود فوری می باشد.

 

مشخصات مقاله
عنوان مقاله نقش دین، معنویت و یا اعتقاد در زندگی سالمندی مثبت برای سالمندان
فرمت مقاله ورد تایپ شده با قابلیت ویرایش (DOCX) و پی دی اف (PDF)
تعداد صفحات مقاله 21 صفحه
سایز متن مقاله 14
فونت متن مقاله بی نازنین
رشته های مرتبط با این مقاله علوم و معارف اسلامی – علوم اجتماعی – جامعه شناسی
گرایش های مرتبط با این مقاله مردم شناسی – جامعه شناسی کاربردی
موضوعات سالمندان – دین
منبع و رفرنس دارد
کد محصول w2107
حجم فایل 1Mb
وضعیت آماده خرید و دانلود

 

فهرست مطالب مقاله

چکیده

مقدمه

مواد و روشها

نتایج

نتیجه گیری ها

منابع

 

بخشی از متن مقاله

چکیده

زمینه و هدف: مفهوم سالمندی مثبت به عنوان رویکردی برای درک بهتر زندگی سالمندان در سراسر جهان به رسمیت شناخته می شود. پیری مثبت شامل راه‌های مختلفی می‌شود که در آن سالمندان به چالش‌های زندگی مرتبط با پیری برخورد می‌کنند و اینکه چگونه برخی رویکردها به افراد مسن اجازه می‌دهند به روشی مثبت‌تر پیر شوند. این مقاله با بررسی نقش دین، معنویت و/یا اعتقاد در رابطه با سالمندی مثبت به این حوزه کمک می‌کند. (2) روش‌ها: گروه‌های تمرکز کیفی با 14 سالمند که در غرب لندن زندگی می‌کنند، نقش و اهمیت دین، معنویت و/یا اعتقادی را که در زندگی روزمره آنها وجود دارد و اینکه چگونه می‌توان آن را در ایده سالمندی مثبت گنجاند، بررسی کردند. (3) یافته‌ها: مذهب، معنویت و/یا اعتقاد نقش‌های متعددی در زندگی روزمره افراد مسن ایفا می‌کنند، از جمله منبع قدرت، آسایش و امید در مواقع سخت و ایجاد حس اجتماعی و اجتماعی. تعلق (4) نتیجه‌گیری: این مقاله استدلال می‌کند که دین، معنویت و/یا اعتقاد باید در ادبیات سالمندی مثبت گنجانده شود و به عنوان نوعی حمایت (در میان چندین مورد دیگر) که به سالمندان کمک می‌کند تا علی‌رغم چالش‌های فراوان سالمندی زندگی مثبت داشته باشند، نگریسته شود. .

مقدمه

مفهوم سالمندی مثبت در ادبیات به عنوان رویکردی به سلامت و تندرستی که طیف وسیعی از عوامل را در زندگی سالمندان در بر می گیرد، مورد توجه قرار گرفته است. این عوامل درک افراد مسن‌تر را به‌عنوان افراد گرد شده تشویق می‌کند – به جای یک سری مسائل سلامتی – و فراتر از آرزوی ارتقای سلامت جسمی و روانی است که گاهی در سنین بالا دست‌نیافتنی است. یکی از عواملی که در ادبیات مربوط به سالمندی مثبت کمتر مورد توجه قرار گرفته است نقش مذهب، معنویت و/یا اعتقاد است. مذهب، معنویت و/یا اعتقاد هنوز برای بسیاری از مردم اهمیت محوری دارد و ساختار، معنا و درک زندگی روزمره را فراهم می کند، و همچنین از طریق چالش های زندگی حمایت می کند [1،2]. ادبیات، مزایای بالقوه دین، معنویت و/یا اعتقاد را برای سلامتی، رفاه و کیفیت زندگی نشان می دهد [3]،

 

وضعیت هزینه

ویژه با هزینه

دکمه بازگشت به بالا