دانلود مقاله گیاه دارویی آنغوزه

ریال610.000

این محصول یک مقاله به زبان فارسی با عنوان “گیاه دارویی آنغوزه” بوده و در دو فرمت word و pdf آماده خریداری و دانلود فوری می باشد.

 

مشخصات مقاله
عنوان مقاله گیاه دارویی آنغوزه
فرمت مقاله ورد تایپ شده با قابلیت ویرایش (DOCX) و پی دی اف (PDF)
تعداد صفحات مقاله 31 صفحه
سایز متن مقاله 14
فونت متن مقاله بی نازنین
رشته های مرتبط با این مقاله پزشکی – داروسازی – باغبانی
گرایش های مرتبط با این مقاله گیاهان دارویی
موضوعات ——–
منبع و رفرنس دارد
کد محصول w2083
حجم فایل 3Mb
وضعیت آماده خرید و دانلود

 

فهرست مطالب مقاله
پیشگفتار 4
مقدمه 5
معرفی گیاه 6
مشخصات مورفولوژی 6
معرفی، محل رويش گیاه 7
نياز هاي اکولوژيکي 8
دوره رشد و خواب گیاه 9
تکثیر آنغوزه 9
کاشت بذر 9
ترکیبات شیمیایی 10
مشخصات انغوزه 12
انواع شیره انغوزه 12
روشهای شناسایی انغوزه 13
شناسایی الئوگوم رزین گیاه(شیرابه) 15
اسانس انغوزه 16
ویژگی فیزیکی و شیمیایی اسانس آنغوزه 16
گونه های مختلف انغوزه 17
فارماکولوژی و موارد مصرف 18
مراحل بهره برداری 21
روشهای تیغ زنی مورد مطالعه 24
طرح آمار و نمونه گیری 24
نتایج 25
اثر روشهای تیغ زنی بر عملکرد شیره 25
اثر روشهای تیغ زنی بر بقای گیاه 26
بررسی طرحهای تحقیقاتی 27
حفظ رویشگاه 29
منابع 31

 

بخشی از متن مقاله
در اين تحقيق يکي از گياهان مرتعي ايران با نام علمي Ferula assa-Foetida مورد بررسي قرار گرقته که ارزش علوفه اي چنداني ندارد ولي اهمّيت آن به سبب وجود ماده اي است که از آن استخراج مي شود . اين مادّه مصرف دارويي ، صنعتي و ارزش اقتصادي فراواني براي روستائيان و صادر کنندگان دارد . اين مادّه يکي از فرآورده هاي جنبي مرتع به حساب مي آيد . اگر چه اين مادّه از نظر وزني قابل توجّه نيست ، ولي ارزش اقتصادي فراواني دارد و منبع درآمد با ارزشي براي روستائيان و صادرکنندگان به شمار مي رود.

گياه آنغوزه از ارزش اقتصادي بالايي برخوردار است و از شيرابة آن بيش از ‪ ۶۰۰نوع دارو و ‪۶۰ نوع علف كش به دست مي‌آيد با كاشت گياه آنغوزه مي‌توان درآمدي معادل يك دوم درآمد حاصل از نفت را بدست‌آورد و هر كيلوگرم از اين گياه در بازار كشورهاي عربي حاشية خليج فارس به قيمت ‪ 66 دلار به فروش مي‌رسد.‬‬‬

گياه دارويي آنغوزه پس از هفت سال گل مي‌دهد كه از هر هكتار آن، بين ‪ ۷۰تا ‪ ۱۰۰كيلو صمغ به دست مي‌آيد.‬‬
لازم به ذکر است که اين گياه اولين بار درسال 1678 ميلادي ، توسط شخصي به نام کامفر از اهالي لارستان فارس شناسايي شد. کامفر با به کار گرفتن تعدادي بهره بردار بومي ، اقدام به بهره برداري آنغوزه در اين منطقه نمود . وي پايه گذار روش تيغ زدن سنتي ( برش عرضي) در ايران مي باشد

 

وضعیت هزینه

ویژه با هزینه

دکمه بازگشت به بالا