دانلود مقاله سیستم نانوذرات آلبومین بارگذاری شده توسط سورافنیب و پاکلی تاکسل

ریال820.000

این محصول یک مقاله به زبان فارسی با عنوان “سیستم نانوذرات آلبومین بارگذاری شده توسط سورافنیب و پاکلی تاکسل” بوده و در دو فرمت word و pdf آماده خریداری و دانلود فوری می باشد.

 

مشخصات مقاله
عنوان مقاله سیستم نانوذرات آلبومین بارگذاری شده توسط سورافنیب و پاکلی تاکسل در شرایط آزمایشگاهی و زنده
فرمت مقاله ورد تایپ شده با قابلیت ویرایش (DOCX) و پی دی اف (PDF)
تعداد صفحات مقاله 54 صفحه
سایز متن مقاله 14
فونت متن مقاله بی نازنین
رشته های مرتبط با این مقاله پزشکی
گرایش های مرتبط با این مقاله نانوتکنولوژی پزشکی – داروسازی
موضوعات نانوذره
منبع و رفرنس ندارد
کد محصول w2017
حجم فایل 1Mb
وضعیت آماده خرید و دانلود

 

فهرست مطالب مقاله
چکیده
مقدمه
روش های پیشگیری از اچ ای وی
بازدارنده های ماکرومولکولی
عوامل آنتی روتروویروسی
اسید نوکلوئیک درمانی (siRNA)
عوامل موثر بر کارایی روش ها و فراورده های پیشگیری
نانوتکنولوژی برای پیشگیری از اچ ای وی
ریزساختارهایی برای پیشگیری از اچ ای وی
دندریمرها
دندریمرها به عنوان میکروب کش های موضعی
دندریمرهای کلاسیکی با گروه های انیونی
دندریمرهای با بنیان اسکلت آلی و غیر آلی
دندریمرها به عنوان حامل
نانوذرات پلی مری
نانوذرات پلیمری برای استفاده موضعی داروهای آنتی رتروویروسی و siRNA برای پیشگیری از اچ ای وی
نانوذرات پلیمری برای استعمال واکسن ها برای پیشگیری از اچ ای وی
لیپوزوم ها
لیپوزوم ها برای تزریق واکسن های اچ ای وی و siRNA
لیپوزوم برای دارورسانی عوامل آنتی رتروویروسی
نانوحامل های لیپیدی
نانوکریستال های دارویی بیا نانوسوسپانسیون ها
نانوذرات غیر آلی
نانوفیبرها
نانوالیاف کربنی
نانوالیاف معدنی
عوامل موثر بر سرانجام نانوساختارها
خواص مواد مورد استفاده برای تولید
خصوصیات سطحی
اهمیت روش تجویز
زمینه های مطالعاتی آینده و نتیجه گیری

 

بخشی از متن مقاله
چکیده
نانوذرات آلبومین بارگذاری شده با سورافتنیب و پاکلی تاکسل (PTX–SRF-BSA-NPs) تهیه ش و برای تجتناب از سمیت های ناشی از اثرات جانبی در تاکسول و کشف اثرات چنین ترکیبی روی اثرات ضد تومور و سمیت مورد مطالعه قرار گرفتند. PTX-BSA-NPs و غیره به عنوان شاهد در نظر گرفته شدند. اندازه ذرات، پتانسیل زتا، کارایی کپسپوله یازی و ریخت شناسی نیز در عین حال ارزیابی شد. کم تراز ۷۰ درصد هر یک از داروهای ازاد شده در ۲۴ ساعت مشاهده شدند. PTX و SRF از اشکال بی شکل و مولکولی PTX–SRF-BSA-NP محسوب می شومند. درمان و کنترل موفقیت آمیز بیماری اچ آی وی یکی از بزرگترین چالش های قرن 21 محسوب می شود. بیش از 33 میلیون نفر در سراسر جهان مبتلا به ایدز بوده و بیش از دو میلیون مورد آلوده به این ویروس گزارش شده است. این وضعیت مستلزم ایجاد راهبرد های کارامد پیشگیری برای کنترل شیوع ایدز می باشد. به دلیل دسترسی اندک به واکسن های کارامد ایدز، داروهای ضد روتروویروس(ویروسی که اطلاعات ژنتیکی ان در RNA نهفته است) و داروهای اسید نوکلئیک همانند siRNA برای پیشگیری از شیوع این ویروس کشف شده اند. برخی آزمایشات بالینی نشان داده اند که داروی های ضد رتروویروسی tenofovirوemtricitabine تا حدودی قادر به پیشگیری از بروز اچ آی وی می باشند با این حال پیشگیری کامل از شیوع این ویروس هنوز حاصل نشده است. نانوتکنولوژی یک عرصه جدید را در زمینه تشخیص، درمان و پیشگیری از بسیاری از بیماری ها باز کرده است. این مقاله مروری به بحث راجع به پتانسیل نانوحامل های مختلف نظیر دندریمرها، نانوذران پلیمری، لیپوزوم ها، نانوحامل های لیپیدی، نانوبلورهای دارویی، نانوحامل های غیر آلی و نانوفیبرها در بهبود کارایی روش های مختلف پیشگیری از اچ آی وی می پردازد.
لغات کلیدی: پاکلی تاکسیل، نانوتکنولوژی، نانوذرات پلیمری، سورافنیب، ترکیب درمانی ، اثر انتی تومور
مقدمه
تقریبا سه دهه پیش، ویروس نقص ایمنی (HIV) موجب بروز سندرم نقص ایمنی اکتسابی شد. از زمان کشف HIV عامل بیش از 25 میلیون نفر در جهان بوده است. در حال حاضر بیش از 33 میلیون نفر در جهان مبتلا به HIV می باشند.طی 5 سال گذشته بیش از دو ملیون نفرهر ساله به این ویروس مبتلا شده و تقریبا همین تعداد نفر به این دلیل فوت کرده اند.پیش بینی می شود که این سناریو در دهه آینده در آسیا تشدید شود. بنابراین، HIV یکی از مسائل لاینحل قرن 21 می باشد. HIV/AIDS موجب بروز آسیب های اجتماعی اقتصادی قابل توجهی در جهان شده است. با ظهور درمان فعالانه آنتی رتروویس، که از یک سری داروهای انتی ویروسی بهره می برد، تاکنون پیشرفت های خوبی حاصل شده است. HAART عامل پیشرفت سریعی و مهم در کیفیت و امید به زندگی بوده است. با این حال، HAART دارای برخی معایب نیر ظهور سویه های ویروسی مقاوم،رژیم دوز غیر سالم( تجویز روزانه یک یا چند قرص)، اثرات جانبی خطرناک،و عدم توانایی ریشه کن کردن اچ ای وی می باشد.از این نظر، تلاش های قابل توجهی برای پیشگیری از ابتلا به اچ آی وی انجام شده اند.
ابتلا به ایدز از طریق تماس جنسی انجام می شود.از این رو،تلاش های اولیه در خصوص استفاده از موانع فیزیکی نظیر کاندوم و برخی اصلاحات رفتاری انجام شدند(ABC،خویشتنداری، وفاداری و تعهد، و استفاده صحیح از کاندوم). با این حال این روش ها هیچ گاه موفقیت آمیز نبوده اند. مطالعات به وضوح نشان دادند که وازکتومی مردان تا حد زیادی می تواند خطر ابتلا به اچ ای وی را کاهش دهد با این حال این رویکرد دارای محدودیت های خاص خود بوده و یک روش پیشگیری از اچ ای وی کنترل توسط زنان نمی باشد. از این رو ارائه برخی رویکرد ها جهت پیشگیری از این ویروس لازم است. این مقاله مروری، به کاربردهای نانوتکنولوژی برای پیشگیری از اچ ای وی/ایدز تاکید دارد.

 

وضعیت هزینه

ویژه با هزینه

دکمه بازگشت به بالا