دانلود مقاله بررسی افزایش راندمان توربین های گازی توسط سیستم مدیا

ریال1.050.000

این محصول یک مقاله به زبان فارسی با عنوان “بررسی افزایش راندمان توربین های گازی توسط سیستم مدیا” بوده و در دو فرمت word و pdf آماده خریداری و دانلود فوری می باشد.

 

مشخصات مقاله
عنوان مقاله بررسی افزایش راندمان توربین های گازی توسط سیستم مدیا
فرمت مقاله ورد تایپ شده با قابلیت ویرایش (DOCX) و پی دی اف (PDF)
تعداد صفحات مقاله 131 صفحه
سایز متن مقاله 14
فونت متن مقاله بی نازنین
رشته های مرتبط با این مقاله برق
گرایش های مرتبط با این مقاله برق صنعتی – برق قدرت – شبکه های انتقال و توزیع
موضوعات نیروگاه – توربین – توربین گازی
منبع و رفرنس دارد
کد محصول w94
حجم فایل 5Mb
وضعیت آماده خرید و دانلود

 

فهرست مطالب مقاله

فصل اول : تأسيسات فاگ

فصل دوم :ملاحظات اقتصادي و تکنولوژيکي براي عمليات افزايش کارايي نيروگاه سيکل ترکيبي
چکيده
مقدمه
افزايش خروجي
خنک سازي هواي ورودي توربين گاز
خنک سازي تبخيري
روش خنک سازي تبخيري
تئوري خنک سازي تبخيري
کولر هاي تبخيريwetted-honeycomb (خانه زنبوري-ترشده)
ميزان نيا ز آب براي کولر هاي تبخيري
مه پا ش ها
موا د تبخير کننده و مقايسه مه پاشي
موا د تبخير کننده
مه پاشي ورودي
خنک سازي ورودي تبخيري
سرد سا زي ورودي
روش هاي سرد سازي ورودي
ذخيره کننده ا نرژي حرارتي Off-Peak
مقايسه خنک سازي مستقيم و ذخيره انرژ حرارتي
تبخير کننده هاي گا ز LNG/LPG
افزايش قدرت
تزريق بخار/ آ ب توربين گاز
مکمل آ تش HRSG
آتش زني پيک
تاريخچه ا فزايش خروجي
افزايش راندمان
گرما دادن سوخت
مطالعه حالت افزايش عملکرد
فرضيات/پايه توصيف نيروگاه
توصيف روشها
بحث
مجراي آ تش HRSG
خنک سازي مه پا شي / تبخيري ورودي توربين گا ز
سرد سا زي ورودي توربين گا ز
نتايج
مجراي آتش HRSG
مه پا شي ورودي هواي توربين
خنک سا زي تبخيري توربين گا ز
سرد سازي هواي ورودي توربين گا ز

نتيجه گيري

مراجع

فهرست معاني
اصطلاحات اقتصادي
اصطلاحات ديگر

 

بخشی از متن مقاله
سرمايش تبخيری
از آنجا که polar works در زمينه سرمايش تبخيری فعاليتی ندارد، شايسته نيست که انتظار داشته باشيد اطلاعاتی در زمينه اين تکنولوژی در اختيار شما قرار دهيم . نقص اصلی اين سيستم که کاربران آن بر آن اذعان دارند تأثيراتی است که تغيير فصول سال بر آن می گذارند همچنين به علت رسيدن قطرات آب بخار نشده به کمپرسور همواره در معرض خطر تخريب و آسيب ديدن می باشد (اين قطرات از سيستم مه ساز يا از سيستم اسپری آب حاصل می شوند) بسياری از کارخانجات توربين گاز نگرانی خود را مبنی بر استفاده از اين تکنولوژی به علت سايش و خوردگی هايی که در IGV يا پره های رديف اول کمپرسور ايجاد می نمايد اعلام کرده اند . ما در polar works بر اين باوريم آنچه که شما بايد نگران آن باشيد تجاوز اين ذرات مايع به داخل کمپرسور نيست بلکه شما می توانيد با استفاده از يک تکنولوژی بهتر اين نگرانی را به طور کل حذف نماييد و آن جايگزين کردن سيستم سرمايش ورودی خشک می باشد.
سرمايش تبخيری از 3 دسته عمده تشکيل می شود:
اولين حالت مدياي تبخبري است که استفاده از آن در مناطق بی آب و علف و خشک معمول می باشد و اين سيستم در سالهای 1980 در شرق و جنوب مقبوليت بسياری پيدا کرده بود. و به طور منطقی دارای ارزش و اعتبار زيادی شده بود مخصوصاٌ هنگامي كه به همراه اتاقک فيلتر ورودی طراحی شده بود که در ابتدای ورودی قرار دارد. البته پشتيبانی اين تکنولوژی به اين سادگيها نمی باشد. بازده اين تکنولوژی معمولاٌ در حول و حوش 85% می باشد. يکی از نقاط ضعف مدياي تبخيري اين است که در بيشتر شرايط آب و هوايی ، تعادا ساعاتي كه اين سيستم مؤثر است نسبتاٌ پائين مي باشد. البته بايد گفت که جريان هوا در طول سال در عبور از اين سيستم دستخوش کاهش فشار می شود بعضی از کاربران اين سيستم را در پائيز حذف می کنند و در بهار دوباره راه اندازی می نمايند در استفاده از اين سيستم از دو چيز گريزی نيست: تغييرات و جايگزينی و حذف سيستم بر طبق فصول سال و ديگری وابستگی آن به شرايط جوی منطقه ای که در آن کار می کند.
دومين حالت (fogging) (مه پاشی) در سالهای 1990 بسياری از کاربران تلاشهای زيادی را برای غلبه بر کاهش فشار و مشکلات آلودگی سيستم media انجام دادند که نتيجه آن اضافه کردن يک سيستم مه ساز به اتاقک فيلتر ورودی آن بود. سيستم مه ساز در بالای جريان عبوری از فيلتر قرار مي گرفت بنابراين لازم بود كه ذرات مه که ابعاد بسيار کوچکی داشته باشند تا فيلتر را مرطوب نکنند. يک نازل مکانيکی با فشار بالا می توانست ذراتی با ابعاد کمتر از 50 ميکرون را در اختيار قرار دهد. اما اتميزه کننده هوايی (پيستوله) می توانست ذراتی با ابعاد 10 ميکرون را ايجاد نمايد. اما سیستم مکانيکی برای نگهداری و اجرا مساعدتر می باشد و از طرفی در تغذيه شدن اين سيستمها با آبي با كيفيت خيلي بالاتر، نتایج کارکرد آن نيز در طول سال افزايش می يابد و بهتر می شود و می توانند ذراتی با ابعاد بسيار کوچکتر را توليد نمايند. بازده اين سيستم به طور محسوسی بيشتر از سيستم media می باشد و در حدود 90% است. سومين حالت over spray (فوق پاشش) مه سازهای مکانيکی به سمت سيستم های over spray متحول گشتند و در اين سيستم ها برای رسيدن به ظرفيت اجرايی 100% نيازمند استفاده از 150% آب مورد نياز می باشيم اين مقدار آب اضافی به شکل قطرات بسيار ريز وارد کمپرسور می شود و در اين سيستم ها از پخش اين ذرات مايع صرفنظر می شود و ذرات مايع در يک الگوی اسپری شده به شکل ذرات بسيار ريز وارد کمپرسور می شود که اين خود نگرانی کارخانجات و کاربران توربين گاز مبنی بر نفوذ ذرات آب و خوردگی و سائيدگی پره های کمپرسور را در پی دارد ذرات مايع به چند طبقه کمپرسور حمل می شود و نفوذ می کنند تا جايی که آنها بخار شده و با تأخير سرمايشی را در هوا ايجاد می کنند و ضرورتاٌ شبيه کمپرسورهای خنك كننده درونی ارزان قيمت کار می کنند. بسياری از کاربران از سيستم شستشو به وسيله نازل برای چند سال استفاده می کنند که اثرات خرابی نيز مشاهده نشده است

وضعیت هزینه

ویژه با هزینه

دکمه بازگشت به بالا