دانلود مقاله شرح و بررسی شبکه های محلی بی سیم

ریال860.000

این محصول یک مقاله به زبان فارسی با عنوان “شرح و بررسی شبکه های محلی بی سیم” بوده و در دو فرمت word و pdf آماده خریداری و دانلود فوری می باشد.

 

مشخصات مقاله
عنوان مقاله شرح و بررسی شبکه های محلی بی سیم
فرمت مقاله ورد تایپ شده با قابلیت ویرایش (DOCX) و پی دی اف (PDF)
تعداد صفحات مقاله 61 صفحه
سایز متن مقاله 14
فونت متن مقاله بی نازنین
رشته های مرتبط با این مقاله کامپیوتر – فناوری اطلاعات
گرایش های مرتبط با این مقاله نرم افزار – شبکه های کامپیوتری – معماری کامپیوتر
موضوعات شبکه های بی سیم (Wireless Networks) – شبکه محلی بی سیم WLAN
منبع و رفرنس دارد
کد محصول w64
حجم فایل 1Mb
وضعیت آماده خرید و دانلود
فایل پاورپوینت این مقاله برای مشاهده فایل پاورپوینت این مقاله برای ارائه سمینار اینجا کلیک نمایید

 

فهرست مطالب مقاله
فهرست مطالب
فهرست شکلها
فهرست جدولها
مقدمه
تاريخچه شبکه هاي بي
Wirelessچيست؟
کاربردهاي شبکه هاي بي سيم
مقايسه شبکه هاي بي سيم و کابلي
تشريح مقدماتي شبکه هاي بي سيم و کابلي
عوامل مقايسه
نصب و راه اندازي
هزينه
قابليت اطمينان
کارايي
امنيت
تکنولوژي هاي مختلف بي سيم
Bluetooth
HomeRF
G (Third Generation)
LBS (Location Based Systems)
انواع شبکه هاي بي سيم
WLANS (Wirekess Local Area Networks)
WPANS (Wireless Personal Area Networks)
WMANS (Wireless Metropolitan Area Networks)
WWANS (Wireless Wide Area Networks)
معماري شبکه هاي محلي بي سيم
مقدمه
همبندي هاي
همبندي في البداهه (AdHoc)
همبندي زيرساختار (Infrastructure)
خدمات ايستگاهي
خدمات توزيع
دسترسي به رسانه
لايه فيزيکي
ويژگي هاي سيگناهاي طيف گسترده
سيگنال هاي طيف گسترده با جهش فرکانسي
سيگنال هاي طيف گسترده با توالي مستقيم
استفاده مجدد از سيگنال
استانداردهاي مختلف شبکه هاي بي سيم
مقدمه
استاندارد b
اثرات فاصله
پل بين شبکه اي
پديده چند مسيري (Multi Path)
استاندارد a
افزايش پهناي باند
طيف فرکانسي تميزتر
کانال هاي غير پوشا
همکاري WiFi
استاندارد IEEEg
تجهيزات مختلف شبکه هاي بي سيم
نقاط دسترسي (Access Points)
حالت پايه (Root Mode)
حالت پل (Bridge Mode)
حالت تکرار کننده (Repeater Mode)
پلهاي بي سيم (Wireless Bridges)
حالت پايه (Root Mode)
حالت غير پايه (NonRoot Mode)
حالت نقطه دسترسي (Access Point Mode)
حالت تکرار کننده (Repeater Mode)
پلهاي گروه کاري (Workgroup Bridges)
کارتهاي شبکه بي سيم (Wireless Network InterFace Cards)
کارتهاي PCMCIA ،CF
آداپتورهاي USB
آداپتورهاي PCI ،ISA
تبديل کننده هاي اترنت و سريال (Ethernet & Serial Converters)
دروازه هاي شبکه بي سيم (Wireless Residential Gateways)
آنتنهاي شبکه هاي بي سيم (Wireless Network Antennas)
امنيت در شبکه هاي بي سيم
مقدمه
روشهاي امنيتي مورد استفاده در شبکه هاي بي سيم
WEP (Wired Equivalent Privacy)
AES (Advanced Encryption Standard)
SSID(Service Set Identifier)
MAC (Media Access Control)
مشکلات امنيتي شبکه هاي بي سيم
دسترسي آسان
استفاده غير مجاز از سرويس
محدوديت هاي سرويس و کارايي
جعل MAC وSession ربايي!
تحليل ترافيک و استراق سمع
حملات سطح بالاتر
خلاصه
فهرست منابع

 

بخشی از متن مقاله

-3 Wirelessچيست؟
Wireless به تکنولوژي خاصي اطلاق مي شود که در آن امواج راديويي، مادون قرمز و مايکرويو به جاي سيم و کابل ، براي انتقال سيگنال بين دو دستگاه استفاده مي شود. تکنولوژي Wireless به سرعت در حال پيشرفت است و نقش کليدي را در زندگي ما در سراسر دنيا ايفا مي کند.

-4 کاربردهاي شبکه هاي بي سيم
تعدادي از کاربردهاي شبکه هاي بي سيم (WLAN) براي کارهاي تجاري همانند استفاده آن در منازل مسکوني است. در حال حاضر سوپر مارکت هاي زنجيره اي، سازمانهاي خدمات درماني ، سازمانهاي آموزشي و… از مشتريان تکنولوژي WLAN هستند. براي مثال حدس زده مي شود که WLAN از ملاقاتهاي حضوري در بيمارستانها مي کاهد؛ به اين دليل اين که مي تواند اطلاعات دارويي را به دکترها و متخصصان تحويل دهد، بدون آنکه نيازي به اتلاف وقت آنها باشد. استفاده از WLAN در مدارس بعضي از کشورها به صورت قانون در آمده است. براي مثال در انگليس ، هزاران مرکز آموزشي از پهناي باند 2.4 GHZ و5 GHZ براي استفاده از سيستم هاي بي سيم در کلاس ها استفاده مي کنند.
امروزه تکنولوژي WLAN در اختيار عموم مردم قرار داده شده است. کاربران WLAN به اينترنت از طريق ارتباط محلي HOT-SPOT متصل مي شوند. HOT-SPOT به کامپيوترهاي قابل حمل امکان مجهز شدن به کارت هاي بي سيم براي اتصال به اينترنت را مي دهد. اين نوع کاربردها تقاضا ها را براي کامپيوترهاي قابل حمل جديدترمانند PDA ها (Personal Digital Assistant) افزايش مي دهد. بنابراين بعضي شرکتهاي خصوصي در حال توسعه سيستمي براي خدمات عمومي WLAN هستند. با وجود اينکه تعداد HOT-SPOT 1 هاي WLAN در بعضي از کشورها مانند ايالت متحده به سرعت در حال افزايش هستند، اما نسبتاً در محيط هاي شهري در بسياري از کشورها يافتن چنين تکنولوژي اي سخت است.
WLAN ها همچنين ممکن است براي تکنولوژيIP ها، صدا را نيز تعبيه کنند. در حالت عادي صدا و داده هاي شبکه اي به صورت جدا از هم قرار دارند. با تکنولوژي VOIP(Voice Over IP) انتقال مکالمات تلفني از طريق بسته هاي شبکه اي بين IP ها ممکن شده است. بنابر نتايج به دست آمده ،IP تلفني که از تکنولوژي بي سيم استفاده مي کنند(Wi-Fi ناميده مي شوند) شروع به گسترش کرده است. شبکه هاي IP قابل هزينه هستند ولي همچنان از نظر امنيتي دچار کمبودهايي مي باشند. افزايش تعداد شرکت هاي ارتباطي باعث شد که سيستم تلفني Wi-Fi مورد قبول عامه مردم قرار گيرد. براي استفاده کنندگان از سيستم موبايل همواره محدوديت محيط پوششي وجود داشت، ولي سيستم Wi-Fi از پهناي باند وسيعتري براي از بين بردن اين محدوديت استفاده مي کند.
کاربردهاي WLAN همچنين در اماکن مسکوني نيز گسترش يافته است. اگر نرخ تلفن هاي Wi-Fi همانند نرخ شبکه تلفن هاي همگاني شود، تلفن هاي باسرويس IP کاملاً به صورت گسترده در دسترس مردم قرار مي گيرند. در بعضي کشورها پيمانکارها، تجهيزات مربوط به WLAN را در خانه هاي تازه ساز قرار مي دهند. توسط يک WLAN چندين پايانه مي توانند به يک خط مرتبط شوند تا به هر کس از اعضاي خانواده اجازه داده شود هر موقعي که بخواهند در يک زمان به شبکه جهاني متصل شوند.
تکنولوژي ديگري که در کاربردهاي مختلف WLAN قابل استفاده است، پهناي باند وسيع (UWB) مي باشد. ترکيبي از قدرت پايين ، برد کم و سرعت زياد ارتباطات، UWB را به وسيله خوبي براي استفاده در منازل و شرکت ها تبديل کرده است.
در ضمن قابل ذکر است که شبکه هاي بي سيم به خاطر نداشتن سرعت و حالت ارتجاعي مناسب به عنوان توزيع کننده و بخش مرکزي شبکه ها به کار گرفته نمي شوند. اگر چه در شبکه هاي کوچک تفاوت زيادي بين هسته شبکه و بخش توزيع کننده وجود ندارد اما قسمت مرکزي شبکه مي بايست داراي سرعت بالا و قدرتمند باشد تا بتواند ترافيک سنگين شبکه را به خوبي اداره کند.
شبکه هاي بي سيم مي توانند به عنوان توسعه دهنده شبکه هاي کابلي مورد استفاده قرار گيرند. حالتهايي ممکن است به وجود آيد که شما دريابيد نصب کابلهاي اضافه مقرون به صرفه نمي باشد يا مسافت آنقدر زياد مي باشد که نمي توان از کابلهاي رده 5 (Cat 5) استفاده کرد.
در محيط هاي دانشگاهي يا محيطهايي که حداقل دو ساختمان در مجاورت هم قرار دارند ممکن است نياز به شبکه بندي باشد. در گذشته اين نوع دسترسي يا شبکه بندي، يا به صورت زيرزميني انجام مي شد يا با اجاره کردن خطوط استيجاري (Leased Line) اما با استفاده از شبکه هاي بي سيم اين شبکه ها مي توانند به آساني پياده سازي شوند.
شرکت هاي ارائه دهنده خدمات اينترنت بي سيم (WISPS) هم اکنون از مزاياي شبکه هاي بي سيم براي ارائه سرويس هاي مسافت طولاني به کاربرانشان استفاده مي کنند. ممکن است شما در يک روستا زندگي کنيد در اين صورت احتمالاً به ارتباطات باند پهن دسترسي نداريد در اين صورت مي توانيد از ارائه دهندگان اينترنت بي سيم براي اهداف خود استفاده کنيد.
يکي از مهمترين کاربردهاي شبکه هاي بي سيم پويايي (Mobility) مي باشد که به کاربران اين امکان را مي دهد هنگامي که در حال گشت زني در محيط مي باشند به شبکه نيز متصل باشند و ارتباط خود را از دست ندهند؛ حتي بعضي از تکنولوژي هاي جديد اين امکان را فراهم مي کنند که کاربر به طور فيزيکي از يک منطقه به منطقه ديگر تغيير مکان دهد بدون اينکه ارتباط خود را از دست بدهد مانند موبايل.
علاوه بر موارد ذکر شده گروههايي نيز وجود دارند که ازاين شبکه ها استفاده مي کنند مانند : المپيکها، سيرکها ، نمايشگاهها ، جشنها ، شرکت هاي ساختمان سازي و صنعتي و…. شبکه هاي بي سيم پاسخ گوي خوبي براي اين محيطهامي باشد.

-5 مقايسه شبکه هاي بي سيم و کابلي

-1-5 تشريح مقدماتي شبکه هاي بي سيم و کابلي
شبکه هاي محلي(LAN) براي خانه ومحيط کار مي تواند به دو صورت کابلي (Wired) يا بي سيم (Wireless) طراحي گردند. در ابتدا اين شبکه ها به روش کابلي با استفاده از تکنولوژيEthernet طراحي مي شدند اما اکنون با روند رو به افزايش استفاده از شبکه هاي بي سيم با تکنولوژي Wi-Fi مواجه هستيم.
در شبکه هاي کابلي ( که در حال حاضر بيشتر با توپولوژي ستاره اي به کار مي روند) بايستي از محل هر ايستگاه کاري تا دستگاه توزيع کننده (هاب يا سوئيچ ) به صورت مستقل کابل کشي صورت پذيرد ( طول کابل از نوع 5 Cat نبايستي100 متر بيشتر باشد در غير اين صورت از فيبر نوري استفاده مي گردد ) که تجهيزات به کار رفته از دو نوع غير فعال (Passive) مانند کابل ، پريز ، داکت ، پچ پنل و… و فعال (Active) مانند: هاب ، سوئيچ ، روتر ، کارت شبکه و…. هستند.

 

وضعیت هزینه

ویژه با هزینه

دکمه بازگشت به بالا