دانلود مقاله بیولوژی زیست شناسی رشدی خونسازی در موجود زنده

ریال550.000

این محصول یک مقاله به زبان فارسی با عنوان “بیولوژی زیست شناسی رشدی خونسازی در موجود زنده” بوده و در دو فرمت word و pdf آماده خریداری و دانلود فوری می باشد.

 

مشخصات مقاله
عنوان مقاله بیولوژی زیست شناسی رشدی خونسازی در موجود زنده
فرمت مقاله ورد تایپ شده با قابلیت ویرایش (DOCX) و پی دی اف (PDF)
تعداد صفحات مقاله 25 صفحه
سایز متن مقاله 14
فونت متن مقاله بی نازنین
رشته های مرتبط با این مقاله زیست شناسی – پزشکی
گرایش های مرتبط با این مقاله هماتولوژی یا خون شناسی
موضوعات
منبع و رفرنس ندارد
کد محصول w2040
حجم فایل 1Mb
وضعیت آماده خرید و دانلود

 

فهرست مطالب مقاله
مقدمه
رشدشناسی سلول های بنیادین اولیه و نهایی
القا و مهاجرت سلول های بنیادین خونسازی و نمونه ها
خونسازی کیسه ی زرده در جنین
پرندگان
دوزیستان
ماهی
خونسازی پشتی
تکامل خونسازی و اندوتلیالی
مطالعات درمورد مهره داران پایین تر
مطالعات خون سازی در ژنوپوس
خلاصه

 

بخشی از متن مقاله
پیدایش مبهم سلول های بنیادین خونسازی در طول رشد اولیه ی ستون فقرات ، محققان بسیاری را برای چندین قرن فریفته است. مراحل ملکولی که به خونسازی جنینی منجر میشود برای مشخص شدن باقی میمانند ، اگرچه مطالعات اخیر وقایع اولیه و الگوهای مهاجرت را که برنامه ی خونسازی را منظم میکند ، شروع کرده اند . این مقاله سابقه ی تاریخی بیولوژی رشدی خونسازی ستون فقرات را فراهم و سیستم ها و روش هایی را تاکید میکند که برای بررسی تنظیم سلول بنیادین خونسازی درطول تکامل جنین استفاده میشوند .

رشدشناسی سلول های بنیادین اولیه و نهایی
در طول رشد ستون فقرات ، محل خونسازی تغییر میکند . همانطور که جمعیت های جدید سلول های بنیادین پدیدار میشوند . در رشد پستانداران ، سلول های بنیادی به طور مداوم کیسه ی زرده دور جنین ، کبد جنینی ، طحال ، مغز و استخوان فرد بالغ را اشغال میکنند . عواملی که لانه گروی را در مکان های خونسازی تنظیم میکنند ، شناسایی نشده اند ، هنوز بندهای پایین تر برخی اطلاعات را در مورد این فرآِند فراهم میکنند. BM ابتدا در تکامل تدریجی به عنواان مکان خونسازی فرد بالغ از طریق دوزیستان خاص استفاده میشود .

تغییرات فصلی میتواند باعث تغییر در مکان های خونسازی در برخی دوزیستان احتمالا به علت تغییرات در سطوح گردش استروئید شود . اگرچه کیسه زرده جنینی ، کبد جنینی ، طحال ، و BM مکان های شایع خونسازی در بسیاری ا زمهره داران هستند ، کاربدرشان مورد نیاز نیست ، و برخی ارگانیسم ها ویژگی های منحصر به فرد این مکان های خونسازی را نشان داده اند . مرغ از کبد جنینی به عنوان ارگان اصلی اریتروپوئتیکی استفاده نمیکند اما در عوض تشکیل خون را روی کیسه زرده دور جنینی و در مناطق حاویه ای نگه می دارد تا زمانی که خونسازی BM برقرار شود . در برخی ارگانیسم ها خون سازی در مکان های غیر عادی مانند تخمدان ، بیمنه ها ، غده های فوق کلیوی ، پرده های درونی دل رخ میدهد . بنابراین سلول های بنیادین خونسازی دارای توانایی مهاجرت درون ارگانیسم ها به یک منطقه هستند که وجودشان را حمایت خواهد کرد و به تفکیک متعاقب اجازه میدهد .

در مطالعات اولیه ی خون سازی ، یک مدل مطرح میشود که در آن سلول های بنیادی خونسازی جنینی و بالغ از سلول های بنیادی حون جنینی اصلی مستق میشوند که کیسه زرده اولیه دور جنین را اشغال میکنند ( شکل 1 – بالا ) در این مدل ، سلول بنیادین کیسه زرده به مکان خونسازی جنینی مهاجرت یا گسترش می یابد ، مانند کبد که در اینجا این برنامه ی جنینی را بر اساس تفکیک گسترش میدهد . بانابراین فعالسازی برنامه ی جنینی یا بالغ به تنظیم استنسافی بستگی دارد که میتواند از طریق راهنمایی محیطی به کار برده شود .

اگرچه این مدل درخواست های مشخصی دارد ، مطالعات دیگر نشان میدهند که سلول های خونی جنینی یک جمعیت متفاوت از سلول هارا از سلول های خونسازی جنینی نشان میدهند ( جدول 1 ) . برای مثال ، اریتروسیت های جنینی از نظر شکلی بزرگ ، جمع شده هستند و سیتوپلاسم بسیار زیادتری از سلول های خونی جنینی بالغ دارند . سلول های خونسازی جنینی تقریبا به تبار اریتروئیدی در محیط طبیعی محدود میشوند ، اگر چه این ممکن است تا حدودی به علت ویژگی های میکرومحیط خونسازی باشد . سلول های جنینی به طور ثابت در طول زمان رشد در حال گسترش هستند و برای دوره های زمانی بسیار طولانی برای تفکیک ، متوقف نمیشوند ، در حالیکه سلول های بنیادین خونسازی جنینی و بالغ در G0 برای دوره های زمانی بسیار زیاد باقی می مانند و فقط به طور موقعیتی فعال میشوند ، رمانیکه مورد نیاز هستند . در پایان ، سلول های خونسازی جنینی ، و بالغ ، هرکدام گلوین های متفاوت را ترکیب میکنند . این تفاوت ها مدلی را نشان میدهند .

( شکل 1 – پایین ) که در آن سلول های بنیادین جنینی (اولیه ) و جنینی یا بالغ ( نهائی ) به طور متمایز در اوایل رشد مشتق میشوند . نتیجه در طول اولیه نهائی مطرج میکند که تغییر گلوبین از طریق تغییرات در جمعیت های سلول به جای اتفاقات استنتاجی ، کنترل میشوند .

القا و مهاجرت سلول های بنیادین خونسازی و نمونه ها
سلول های بنیادین خونسازی از میانپوست ( مزودرم ) شکمی مستحق میشوند .
برای درک وقایع اولیه که به خونسازی جنینی منجر میشود ، درک تشکیل الگگوی بنیادین اولیه جنین لازم است . مطالعات کلاسیک در بیولوژی رشدی از دوزیستاان برای بررسی تکامل جنینی ، استفاده کرده اند ( شکل 2 و 3 و 6 ) و اصول اصلی رشد جنینی در ارگانیسم های بالاتر حفظ میشوند . تخم ژنوپوس بارورنشده شامل یک قطب حیوانی ( نیم کره ی بالا از طریق قرارداد ) و قطب گیاهی ( نیم کره ی پایین است ) . بعد از باروری ، محور پشتی جنین در سمت مخالف نقطه ورود اسپرم حاصل خواهد شد ، و با پایه ی 32 سلول ، یک سلول شکمی برای تبدیل شدن به خون مقدر میگیردد . ( بلاستومر 4 ) . وقایع اولیه خونسازی منحصرا از طریق تعیین کننده های مادری ته نشست شده در تخم در طول تشکیل و تکامل تخم مشخص میشوند .

 

وضعیت هزینه

ویژه با هزینه

دکمه بازگشت به بالا