دانلود مقاله جلوگیری از بیماری ایدز توسط فناوری نانو

ریال520.000

این محصول یک مقاله به زبان فارسی با عنوان “جلوگیری از بیماری ایدز توسط فناوری نانو” بوده و در دو فرمت word و pdf آماده خریداری و دانلود فوری می باشد.

 

مشخصات مقاله
عنوان مقاله جلوگیری از بیماری ایدز توسط فناوری نانو
فرمت مقاله ورد تایپ شده با قابلیت ویرایش (DOCX) و پی دی اف (PDF)
تعداد صفحات مقاله 22 صفحه
سایز متن مقاله 14
فونت متن مقاله بی نازنین
رشته های مرتبط با این مقاله پزشکی
گرایش های مرتبط با این مقاله بیماری های عفونی و گرمسیری
موضوعات ایدز (HIV)
منبع و رفرنس ندارد
کد محصول w2057
حجم فایل 1Mb
وضعیت آماده خرید و دانلود

 

فهرست مطالب مقاله
مقدمه
روش های پیشگیری از اچ ای وی
بازدارنده های ماکرومولکولی
عوامل آنتی روتروویروسی
اسید نوکلوئیک درمانی (siRNA)
عوامل موثر بر کارایی روش ها و فراورده های پیشگیری
نانوتکنولوژی برای پیشگیری از اچ ای وی
ریزساختارهایی برای پیشگیری از اچ ای وی
دندریمرها
دندریمرها به عنوان میکروب کش های موضعی
دندریمرهای کلاسیکی با گروه های انیونی
اثر آنتی ویروسی دندریمرهای سلوبیوز
دندریمرهای با بنیان اسکلت آلی و غیر آلی
دندریمرها به عنوان حامل
نانوذرات پلی مری
نانوذرات پلیمری برای استفاده موضعی داروهای آنتی رتروویروسی و siRNA برای پیشگیری از اچ ای وی

 

بخشی از متن مقاله
درمان و کنترل موفقیت آمیز بیماری اچ آی وی یکی از بزرگترین چالش های قرن 21 محسوب می شود. بیش از 33 میلیون نفر در سراسر جهان مبتلا به ایدز بوده و بیش از دو میلیون مورد آلوده به این ویروس گزارش شده است. این وضعیت مستلزم ایجاد راهبرد های کارامد پیشگیری برای کنترل شیوع ایدز می باشد. به دلیل دسترسی اندک به واکسن های کارامد ایدز، داروهای ضد روتروویروس(ویروسی که اطلاعات ژنتیکی ان در RNA نهفته است) و داروهای اسید نوکلئیک همانند siRNA برای پیشگیری از شیوع این ویروس کشف شده اند. برخی آزمایشات بالینی نشان داده اند که داروی های ضد رتروویروسی tenofovirوemtricitabine تا حدودی قادر به پیشگیری از بروز اچ آی وی می باشند با این حال پیشگیری کامل از شیوع این ویروس هنوز حاصل نشده است. نانوتکنولوژی یک عرصه جدید را در زمینه تشخیص، درمان و پیشگیری از بسیاری از بیماری ها باز کرده است. این مقاله مروری به بحث راجع به پتانسیل نانوحامل های مختلف نظیر دندریمرها، نانوذران پلیمری، لیپوزوم ها، نانوحامل های لیپیدی، نانوبلورهای دارویی، نانوحامل های غیر آلی و نانوفیبرها در بهبود کارایی روش های مختلف پیشگیری از اچ آی وی می پردازد.

تقریبا سه دهه پیش، ویروس نقص ایمنی (HIV) موجب بروز سندرم نقص ایمنی اکتسابی شد. از زمان کشف HIV عامل بیش از 25 میلیون نفر در جهان بوده است. در حال حاضر بیش از 33 میلیون نفر در جهان مبتلا به HIV می باشند.طی 5 سال گذشته بیش از دو ملیون نفرهر ساله به این ویروس مبتلا شده و تقریبا همین تعداد نفر به این دلیل فوت کرده اند.پیش بینی می شود که این سناریو در دهه آینده در آسیا تشدید شود. بنابراین، HIV یکی از مسائل لاینحل قرن 21 می باشد. HIV/AIDS موجب بروز آسیب های اجتماعی اقتصادی قابل توجهی در جهان شده است. با ظهور درمان فعالانه آنتی رتروویس، که از یک سری داروهای انتی ویروسی بهره می برد، تاکنون پیشرفت های خوبی حاصل شده است. HAART عامل پیشرفت سریعی و مهم در کیفیت و امید به زندگی بوده است. با این حال، HAART دارای برخی معایب نیر ظهور سویه های ویروسی مقاوم،رژیم دوز غیر سالم( تجویز روزانه یک یا چند قرص)، اثرات جانبی خطرناک،و عدم توانایی ریشه کن کردن اچ ای وی می باشد.از این نظر، تلاش های قابل توجهی برای پیشگیری از ابتلا به اچ آی وی انجام شده اند.

ابتلا به ایدز از طریق تماس جنسی انجام می شود.از این رو،تلاش های اولیه در خصوص استفاده از موانع فیزیکی نظیر کاندوم و برخی اصلاحات رفتاری انجام شدند(ABC،خویشتنداری، وفاداری و تعهد، و استفاده صحیح از کاندوم). با این حال این روش ها هیچ گاه موفقیت آمیز نبوده اند. مطالعات به وضوح نشان دادند که وازکتومی مردان تا حد زیادی می تواند خطر ابتلا به اچ ای وی را کاهش دهد با این حال این رویکرد دارای محدودیت های خاص خود بوده و یک روش پیشگیری از اچ ای وی کنترل توسط زنان نمی باشد. از این رو ارائه برخی رویکرد ها جهت پیشگیری از این ویروس لازم است. این مقاله مروری، به کاربردهای نانوتکنولوژی برای پیشگیری از اچ ای وی/ایدز تاکید دارد.

2.روش های پیشگیری از اچ ای وی
فرایند ایجاد روش های پیشگیرانه معمولا مبتنی بر قابلیت دسترس همگانی برای پیشگیری از بیماری می باشد. طی چندین سال، روش های مختلفی ارائه شده و برای پیش گیری از بروز ایدز معرفی شده اند. خواص مطلوب یک روش ایده ال برای پیشگیری از ایدز استفاده شده است.به طور کلی، روش های پیشگیری از ابتلا به اچ ای وی را می توان به چهار مقوله واکسیناسیون، بازدارنده های ماکرومولکولی، داروهای آنتی رتروویروسی و درمان اسید نوکلئیک بنیان تقسیم کرد(شکل2).مقالات مروری متعددی وجود دارند که مفصلا این روش ها را تشریح کرده است. هدف ما در این مقاله ارائه مروری بر روش های پیشگیری از اچ ای وی می باشد.

تولید و توسعه واکسن یکی از برجسته ترین رههبرد های پیشگیری از طیف وسیعی از بیماری های عفونی ویروسی مطرح می باشد. با این حال تولید واکسن های ایمن و کارامد در برابر اچ ای وی یکی از چالش های مهم بوده است.تنوع ژنتیکی قابل توجه و سرعت موتاسیون(جهش) بالای از مهم ترین موانع در برابر تولید واکسن اچ ای وی می باشند.به علاوه خصوصیات ساختاری گلیکوپروتین اچ ای وی نظیر حلقه های متغیر،پایانه های گلیکوزات و انعطاف پذیری بالا عامل انحطاط پاسخ ایمنی میزبان توسط ویروس می باشند.علی رغم کثرت این چالش ها،دانشمندان در حال کشف راهبرد های مختلف برای تولید یک واکسن موثر می باشند. تاکنون تعداد معدودی از آزمایشات بالینی برای ارزیابی کارایی واکسن ها در پیشگیری از اچ ای وی انجام شده اند. لازم به ذکر است که سه تست بالینی نخست نتوانستند هیچ گونه اثر پیشگیری در برابر ابتلا به اچ ای وی را بروز دهند. RV144 نخستین آزمایشی بود که 31 درصد حفاظت در برابر ابتلا به ایدز را در فاز3 نشان داد.اگرچه پیشرفت هایی حاصل شده است با این حال پیشگیری کامل با واکسن اچ ای وی هنوز دور از دسترس باقی مانده است.

 

وضعیت هزینه

ویژه با هزینه

دکمه بازگشت به بالا