دانلود مقاله افزایش بازار پسندی صادراتی محصول خرمای ایران

ریال570.000

این محصول یک مقاله به زبان فارسی با عنوان “افزایش بازار پسندی صادراتی محصول خرمای ایران” بوده و در دو فرمت word و pdf آماده خریداری و دانلود فوری می باشد.

 

مشخصات مقاله
عنوان مقاله شناسایی و رتبه بندی عوامل موثر بر افزایش بازار پسندی صادراتی محصول خرمای مضافتی ایران
فرمت مقاله ورد تایپ شده با قابلیت ویرایش (DOCX) و پی دی اف (PDF)
تعداد صفحات مقاله 27 صفحه
سایز متن مقاله 14
فونت متن مقاله بی نازنین
رشته های مرتبط با این مقاله مدیریت – کشاورزی – صنایع غذایی
گرایش های مرتبط با این مقاله مدیریت بازرگانی – مدیریت صادرات و واردات – مدیریت امور گمرکی
موضوعات کشور ایران – خرما
منبع و رفرنس دارد
کد محصول w2087
حجم فایل 1Mb
وضعیت آماده خرید و دانلود

 

فهرست مطالب مقاله
چکیده
مقدمه
بیان مسأله
اهمیت پژوهش
پیشینه تحقیق
پیشینه داخلی
پیشینه خارجی
صادرات خرما مضافتی
هدف کلی
اهداف فرعی
فرضیات تحقیق
سوالات تحقیق
مبانی نظری
فواید سلامتی محتوای تغذیه ای خرما
روش تحقیق
در زیر مهمترین آنها آورده شده است
ویژگی مهم
شرکت های مختلف باید بدانند
شرکت صادرات
خرما خشک شده
خرما نیمه خشک
خرما تازه
خواص
بسته بندی
روش های برداشت
شرایط نگهداری
تقاضای جهانی برای تاریخ
نرخ ارز در ایران
برچسب گذاری خصوصی
حفظ خرما مازافاتی
منابع
پرسشنامه
پرسشنامه موانع صادرات خرما

 

بخشی از متن مقاله

مقدمه :
خرما مازافاتی دقیقاً مانند سایر میوه های خرما سرشار از فواید سلامتی است. خرما با انرژی روزانه مورد نیاز همراه است و سرشار از ویتامین B ، آهن و فسفر و مقدار زیادی پتاسیم و ویتامین A است. علاوه بر این ، خرما مازافاتی سرشار از فیبر است که برای کسانی که از یبوست و اسید اضافی رنج می برند مفید است. در معده و در واقع از خرما به عنوان غذای ملین استفاده می شود. کم چربی و کاملاً فاقد کلسترول ، Mazafati تقویت کننده انرژی فوق العاده ای است زیرا شامل قندهای طبیعی مانند گلوکز ، ساکارز و فروکتوز است و برای مردان و زنان با آگاهی از سلامتی بسیار مناسب است و از نظر تغذیه ای برای بهبود عضلات بسیار مناسب است. علاوه بر افزودن آن به اسموتی ها ، یک سس اصلی برای سالاد یا بخشی از غذای اصلی است. اگر به دنبال یکی از بهترین و محبوب ترین خرما در جهان هستید ، ما خرما مازافاتی را توصیه می کنیم. این تاریخ یکی از بهترین محصولاتی است که هم در بازارهای داخلی و هم در بازارهای صادراتی به فروش می رسد. برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد این تاریخ با کیفیت با ما همراه باشید. (Najafi , B and M , Kazemnezhad , 1383. Marketing of agricultural products in Iran . Planning and Agricultural Economics Research Institute Publications Management planning process and research findings : 2-3)

این خرما یکی از خرما های نیمه مرطوب است و طعم بسیار خوبی دارد. رنگ این خرما اغلب سیاه و رطوبت آن حدود 15 تا 35 درصد است. پوست این خرما نازک ، خشک ، براق و صاف است و اغلب به راحتی از بین می رود. ظاهر زیبای خرما مضافتی باعث شده تا این محصول خریداران زیادی داشته باشد. بهتر است این خرما را در یخچال و دور از نور خورشید نگه دارید. این خرما یکی از معروف ترین انواع خرما در بازار داخلی و صادراتی است که دارای مواد مغذی بسیاری است که می تواند ایمنی و سلامت بدن شما را افزایش دهد.

بسته بندی یکی از مهمترین موارد در صادرات انواع محصولات است. بسته بندی محصولات غذایی نیز بسیار مهم است زیرا در صورت بسته بندی و نگهداری نادرست ، محصولات ممکن است از بسیاری از آفات ، تجزیه و آسیب ها رنج ببرند. بسته بندی مکانیزه با رعایت دقیق اصول بهداشتی باعث می شود محصولات سالم به دست مشتری برسد. خرما مضافتی باید در یخچال و سردخانه نگهداری شود زیرا نیمه مرطوب است ، در غیر این صورت دچار آفات و آسیب می شود. در فرآیند بسته بندی خرما مازافاتی ، شما باید اصول بهداشتی را رعایت کنید و از محصولات درجه یک در بسته بندی آن استفاده کنید. کشورهای تولید کننده تاریخ شامل مصر ، ایران ، الجزایر ، عربستان سعودی ، امارات متحده عربی ، عراق ، پاکستان ، سودان ، تونس ، لیبی ، چین ، مراکش ، کویت و یمن به ترتیب. خرما با کیفیت ایرانی به کشورهای مختلفی مانند هند ، مالزی و روسیه صادر می شود. کشورهای آسیایی یکی از مهمترین خریداران خرما با کیفیت ایرانی هستند. خرما ایرانی انواع مختلفی دارد که یکی از آنها خرما مضافتی است. خرما مضافتی یکی از خرماهایی است که به وفور در ایران تولید می شود. این خرما به دلیل خواص و طعم عالی بسیار محبوب است و سالانه مقادیر زیادی از آن در بازارهای داخلی و خارجی به فروش می رسد. صادرکنندگان خرما مضافتی قبل از صادرات باید آن را در انبارهای خنک و دارای تهویه مناسب نگهداری کنند. بهتر است این تاریخ را در دمای منفی 5 تا 5 درجه سانتیگراد نگه دارید. صادرکنندگان باید از شرایط نگهداری خرما مضافتی آگاه بوده و مطابق با اصول انبارداری ، بسته بندی ، حمل و نقل و تحویل محصول ایمن را به مشتری تحویل دهند. (۱. اردستانی ، مریم ( ۱۳۸۵ ) ، بررسی بازار و بازاریابی خرما ، موسسه پژوهش های برنامه ریزی ، اقتصاد کشاورزی و توسعه روستایی ، وزارت جهاد کشاورزی)

 

وضعیت هزینه

ویژه با هزینه

دکمه بازگشت به بالا