دانلود مقاله تحلیل پایداری سیستم تاخیر زمانی سوییچ شده گسسته زمانی

ریال540.000

این محصول یک مقاله به زبان فارسی با عنوان “تحلیل پایداری سیستم تاخیر زمانی سوییچ شده گسسته زمانی” بوده و در دو فرمت word و pdf آماده خریداری و دانلود فوری می باشد.

 

مشخصات مقاله
عنوان مقاله تحلیل پایداری سیستم تاخیر زمانی سوییچ شده گسسته زمانی
فرمت مقاله ورد تایپ شده با قابلیت ویرایش (DOCX) و پی دی اف (PDF)
تعداد صفحات مقاله 24 صفحه
سایز متن مقاله 14
فونت متن مقاله بی نازنین
رشته های مرتبط با این مقاله مهندسی برق
گرایش های مرتبط با این مقاله مخابرات – سوئیچ های شبکه ثابت
موضوعات
منبع و رفرنس ندارد
کد محصول w2035
حجم فایل 1Mb
وضعیت آماده خرید و دانلود

 

فهرست مطالب مقاله
چکیده
مقدمه
حذف نوسانات Chattering توسط کنترل فازی
فرمول کردن و ترکیب تئوریهای فیدبک خطی ساز و ساختار متغیر جهت پایدارسازی
ارزيابي پايداري گذراي سيستم قدرت به كمك مد اغتشاش
كنترل پايداري گذرا با توليد زدايي بهينه در سيستم
مروري بر روش تابع انرژي
شبیه سازی برای یک شبکه نمونه
نتايج شبيه سازي
نتيجه گيري

 

بخشی از متن مقاله
 چکیده:
مسئله تحلیل پایداری در این مقاله برای دسته ای از سیستم های تاخیر زمانی سوییچ شده گسسته زمانی مطالعه می شود. با استفاده از طرح زمان توقف متوسط و لیاپانوف جدید، یک شرط کافی وابسته به تاخیر برای سیستم در نظر گرفته شده به صورت پایدار از نظر نمایی و توانی مشتق شد. نتایج بدست آمده، شیوه ای را به عنوان مسئله اصلی سیستم های تاخیر زمانی سوییچ شده زمان گسسته برای یافتن یک سیگنال سوییچیچنگ ارایه می کند که سیستم تاخیر زمانی سوییچ شده آن از نظر توانی پایدار است. دو نمونه برای اثبات نتایج پیشنهادی ارایه می شود.
لغات کلیدی: سیستم های تاخیر زمانی گسسته، زمان گسسته، پایداری نمایی، وابسته به تاخیر، زمان توقف متوسط
1-مقدمه
سیستم های سوییچ شده، سیستم های دینامیکی هیبرید متشکل از زیر سیستم هایی با پارامتر بندی در معرض قانون سازمان دهی سوییچینگ بین زیر سیستم های مختلف می باشند( د لا سن 2007). آن ها دارای تاریخچه مهندسی قوی در زمینه های مختلف بوده و توجه زیادی را از سال 1990 به خود جلب کرده اند( دکارلو، برانیکی، پترسون و لنرستان 2000، لیبرزون 2003، سان و گی 2004). گفته می شود که سه مسئله اصلی در تحلیل پایداری و طراحی سیستم های سوییچ شده وجود دارد : 1- یافتن شرایطی برای پایداری تحت سوییچینگ دلخواه، 2- شناسایی دسته مفیدی از سیگنال های پایدار کننده سوییچینک و 3- ساخت سیگنال سوییچینک پایدار کننده. بسیاری از روش های مختلف در منابع برای حل این سه مسئله ارایه شده اند. برای مثال به رویکرد تابع لیاپانوف، تابع لیاپانوف گام به گام، مراجعه کنید و یا طرح زمان توقف متوسط نیز از این موارد می باشد((Hespanha & Morse,
1999; Song, Fan, Fei, & Yang, 2008; Tshii & Francis, 2002; Zhai, Hu, Yasuda, & Michel, 2002; Zhang, Boukas, & Shi, 2008). در اكثر سيستمهاي قدرت، توسعه چشمگير مراكز صنعتي در مناطق دوردست و مشكلات احداث نيروگاه در اين مناطق سبب شده است تا فاصله نيروگاههاي جديد از مراكز بار زياد باشد . اين امر قابليت اطمينان سيستمهاي قدرت را كاهش مي دهد ، چراكه وقوع يك خطاي اتصال كوتاه در خطوط انتقال بحراني ممكن است موجب ناپايداري ژنراتورهاي اين نيروگاهها شده و سبب خاموشي سراسري در شبكه برق گردد . بنابراين طراحي سيستمهاي كنترل پايداري گذرا جهت پيشگيري از حوادث نامطلوب الزامي است .
يكي از روشهاي كنترل پايداري سيستمهاي قدرت در اغتشاشات گذرا ، كاهش توليد توان بلافاصله بعد از برطرف شدن خطا در سيستم قدرت است . اين امر با خارج كردن يك يا چند واحد توليدي از شبكه صورت مي گيرد و مزيت اين روش نسبت به روشهاي ديگر اين است كه عملكرد آن بسيار سريع و موثر بوده و بعد از رسيدن سيستم به حالت پايدار مي توان اين واحدها را مجددا” وارد شبكه كرد [1] . اين ژنراتورها بايد حداكثر 200 ميلي ثانيه بعداز بروز خطا شناسايي و از شبكه خارج شوند . ولي اين زمان جهت شناسايي ژنراتورهاي بحراني بسيار كم است . لذا محاسبات پايداري شبكه بايد به صورت بلادرنگ [1] و هر 5 دقيقه يكبار بر روي خطاهاي احتمالي انجام گيرد . در اين ميان تشخيص خطاهايي كه باعث ناپايداري سيستم مي شوند و تعيين ژنراتورهاي بحراني براي هر خطا بسيار مهم است [2] .
نكته مهم در اعمال روش فوق، تعيين خروج حداقل مقدار انرژي مورد نياز جهت حفظ پايداري سيستم قدرت است . جهت تعيين اين مقدار، ابتدا بايد پايداري سيستم را براي خطاي اتصال كوتاه مربوطه تحليل نموده و ژنراتورهايي را كه بيشتر ازهمه تحت تأثير اين اغتشاش قرار مي گيرند تعيين نمود . در اين مقاله ، ارزيابي پايداري گذرا به كمك روش تابع انرژي [1] صورت گرفته و براي انتخاب ژنراتورهاي بحراني از روش مد اغتشاش استفاده شده است .

 

وضعیت هزینه

ویژه با هزینه

دکمه بازگشت به بالا