مقاله پاورپوینت در مورد تحلیل اضافه ولتاژ در سیستمهای قدرت
برای خرید آنلاین این پروژه پاورپوینت کلیک کنید :
توضیحات مقاله پاورپوینتی که میخام بخرم :
وبسایت مکاله اقدام به ارائه پروژه ای با فرمت پاورپوینت (آماده برای ارائه) برای رشته مهندسی برق، با عنوان تحلیل اضافه ولتاژ در سیستمهای قدرت نموده است. برای آشنایی بیشتر با این پاورپوینت میتوانید ابتدا خلاصه آن را از لینک زیر دانلود نموده و پس از حصول اطمینان و با در دست داشتن کارت عابر بانک + رمز دوم (رمز اینترنتی) مقاله را خریداری و بلافاصه دانلود نمایید.
لینک دانلود رایگان بخشی از این مقاله :
برای دانلود رایگان خلاصه پاورپوینت تحلیل اضافه ولتاژ در سیستمهای قدرت ، اینجا کلیک کنید
مشخصات این مقاله :
عنوان: بررسی اضافه ولتاژ در سیستمهای قدرت
فرمت: پاورپوینت (قابل ویرایش) (آماده ارائه در سمینارها)
تعداد صفحات: 44 صفحه
منابع و ماخذ: دارد
شماره پروژه: 4004
فهرست مطالب :
فصل اول
كليات
فصل دوم
بررسي انواع اضافه ولتاژها در سيستمهاي قدرت و علل پيدايش آنها
انواع مختلف اضافه ولتاژها در شبكه
اضافه ولتاژهاي صاعقه
اضافه ولتاژهاي كليد زني – قطع و وصل
موج استاندارد قطع و وصل يا كليد زني
علل بروز اضافه ولتاژهاي كليد زني:
اضافه ولتاژهاي موقت
خطاهاي زمين
تغييرات ناگهاني بار
اثر فرانتي
تشديد در شبكه
تشديد در خطوط موازي
فصل سوم
مقدمه
برقگيرهاي اكسيد روي
مشخصات برقگيرهاي اكسيد روي
برقگيرها
انتخاب ولتاژ نامي و ولتاژ كار دائم برقگير
فصل چهارم
بررسي علل ايجاد اختلال در كار برقگير
مقدمه
اشكالات مربوط به طراحي و ساخت برقگير
اشكالات ناشي از نحوه نگهداري و بهرهبرداري از برقگير
آلودگي سطح خارجي محفظه برقگير
اكسيد شدن و خرابي اتصالات خارجي برقگير
فصل پنجم
شناسايي پديده فرورزونانس
مدلسازي و مطالعه حادثه با استفاده از نرمافزار ATP
نتيجهگيري و پيشنهادات
منابع
چکیده و مقدمه :
در سيستمهاي قدرت و شبكههاي انتقال و توزيع انرژي الكتريكي، تكتك تجهيزات نقش اساسي دارند و بروز هرگونه عيبي در آنها، ايجاد اختلال در شبكه، اتصال كوتاه و قطع برق را به همراه دارد. خاموشي و جايگزيني تجهيزات معيوب هزينههاي هنگفتي را به شبكه تحميل مينمايد. لذا بررسي و تحليل بروز عيب در تجهيزات از اهميت خاصي برخوردار ميباشد و در صورت شناخت اين عيوب و سعي در جلوگيري از بروز آنها از هدر رفتن سرمايه اقتصادي كشور جلوگيري به عمل ميآيد.
برقگيرها از جمله تجهيزاتي هستند كه جهت محدود كردن اضافه ولتاژهاي گذرا ( صاعقه و كليدزني) در شبكههاي انتقال و توزيع به كار ميروند. برقگيرها ضمن اينكه حفاظت تجهيزات در مقابل اضافه ولتاژهاي گذرا را بر عهده دارند، بايد در مقابل اضافه ولتاژهاي موقتي از خود واكنشي نشان ندهند و همچنين با توجه به شرايط محيطي منطقه مورد بهرهبرداري ، نظير رطوبت و آلودگي، عملكرد صحيح و قابل قبولي را ارائه دهند.
بخشی از این مقاله :
اضافه ولتاژهاي موقت
اضافه ولتاژهاي موقت، نوعي اضافه ولتاژ نوساني فاز به زمين، يا فاز به فاز ميباشند، كه نسبتا طولاني مدت و يا ناميرا هستند و يا بطور ضعيفي ميرا ميشوند. از آنجا كه اضافه ولتاژهاي موقت از نظر كار برقگير حائز اهميت فراوان هستند (برقگيرها بايد بتوانند اضافه ولتاژهاي موقت را تحمل كنند)، لازم است درصد اضافه ولتاژهاي موقت شبكه محاسبه گردد. اضافه ولتاژهاي موقت از علل زير نشات ميگيرند:
خطاها.
تغييرات ناگهاني بار.
اثر فرانتي.
رزونانس خطي.
فرورزونانس.
قطع هادي (پارگي خط).
رزونانس ناشي از مدارهاي كوپل شده.
خطاهاي زمين:
اضافه ولتاژهاي موقت ممكن است يا ميرا شده باشند و يا ميرا نشده يك خطاي زمين وضعيتي است كه اضافه ولتاژ ناميرا را بوجود ميآورد. كه تا زماني كه ولتاژ توسط برخي از طرق كليد زني برداشته نشود، بر روي عايق فشار وارد ميآورد . نوع غالب خطا، خطاي تكفاز به زمين ميباشد (حدودا 95) خطاهاي دو فاز به زمين و سه فاز به زمين و خطاهاي غير زمين، اغلب خيلي كمتر اتفاق ميافتند.
حداكثر اضافه ولتاژهاي موقتي بر حسب p.u. به عنوان ضريب خطاي زمين ناميده ميشود. اين ضريب تعيين كننده شرايط سيستم مورد نظر ميباشد. سيستمهاي قدرت kv145 و بالاتر معمولا داراي نقطه صفر مستقيم زمين شده ميباشند. و اين باعث كوچكي ضريب خطاي زمين در اين سيستمها و در نتيجه كاهش اضافه ولتاژهاي موقتي ميشود (معمولا كمتر از p.u.1.4 و غالبا بين 1.2 تا 1.3) و به همين دليل به سطوح عايقي پايين تري احتياج دارند.
سيستمهاي با ولتاژ كمتر از kv145 نيز در اروپا غالب از طريق سلف پترزن زمين ميشوند. در اين گونه سيستمها اضافه ولتاژهاي موقتي برابر ولتاژ فاز به فاز ميباشد و بعبارت ديگر دامنه اضافه ولتاژهاي موقتي p.u.1.73 ميشود.
توجه :
– این مقاله به صورت کامل و با فرمت پاورپوینت (با قابلیت ویرایش) آماده خرید اینترنتی و دانلود آنی میباشد.
– همچنین برای خرید پایان نامه بررسی اضافه ولتاژ در سیستم قدرت با فرمت ورد، اینجا کلیک کنید