دانلود پروژه كارآموزي در شركت توزيع برق منطقه اي ميناب
مقاله ورد در مورد كارآموزي در شركت توزيع برق منطقه اي ميناب
برای خرید آنلاین این پروژه کلیک کنید :
توضیحات مقاله ای که میخام بخرم :
وبسایت مکاله اقدام به ارائه پروژه ای با فرمت ورد، برای رشته مهندسی برق و الکترونیک، با عنوان كارآموزي در شركت توزيع برق منطقه اي ميناب ، نموده است. برای آشنایی بیشتر با این پروژه میتوانید ابتدا خلاصه آن را از لینک زیر دانلود نموده و پس از حصول اطمینان و با در دست داشتن کارت عابر بانک + رمز دوم (رمز اینترنتی) مقاله را خریداری و بلافاصه دانلود نمایید.
لینک دانلود رایگان بخشی از این مقاله :
برای دانلود رایگان خلاصه مقاله كارآموزي در شركت توزيع برق منطقه اي ميناب ، اینجا کلیک کنید
مشخصات این مقاله :
عنوان: كارآموزي در شركت توزيع برق منطقه اي ميناب
فرمت: ورد (قابل ویرایش)
تعداد صفحات:85 صفحه (فونت 14)
منابع و ماخذ: دارد
شماره پروژه: 2005
فهرست مطالب :
مقدمه آ
تاريخچه صنعت برق 1
هيتر 2
بويلر 3
توربين 7
ژنراتور 9
ترانسفورماتور 14
پست هاي فشار قوي 18
كليدهاي قدرت 19
پست هاي برق قدرت 22
پست 25 اجزاي تشكيل دهنده پست ها 32
خصوصيات برقگير 34
ترانسفورماتور 40
استقامت الكتريكي روغن 41
ترانسفورماتورهاي جريان و ولتاژ 44
ترانسفورماتورهاي تغذيه داخلي 46
سكسيونر قيچي اي 47
نكاتي در مورد نصب پايه ها و ترانس 50
تعويض پايه فيوز سوخته 52
چند نكته اي در مورد آزمايش اتصالات ايمني ترانس 53 كنتاكتور 54
STOP & START 59
چراغ هاي سيگنال 59
چکیده و مقدمه :
تاريخچه صنعت برق :
صنعت برق در ايران از سال 1283 شمسي با بهرهبرداري از يك ديزل ژنراتور 400 كيلو واتي كه توسط يكي از تجار ايراني بنام حاج حسين امينالضرب تهيه و در خيابان چراغبرق تهران (امير كبير) فعلي گرديده بود آغاز مي شود.
اين موسسه بنام دايره روشنايي تهران بود و زير نظر بلديه اداره ميشد. اين كارخانه روشنايي چند خيابان عمده تهران را تامين ميكرد، خانهها برق نداشته و تنها به دكانهاي واقع در محلهها برق داده ميشد و روشنايي آن از ساعت 7 الي 12 بود و بهاي برق هم براساس لامپي يك ريال هر شب جمعآوري ميشد. از سال 1311 اولين كارخانه برق دولتي به ظرفيت 6400 كيلووات در تهران نصب گرديد، ولي مردم از گرفتن امتياز خودداري ميكردند و به همين دليل براي پيشرفت كارها براي كساني كه انشعاب برق ميگرفتند يك كنتور مجاني به عنوان جايزه در نظر گرفته ميشد. چند سال بعد وضع تغيير كرد و كار به جايي رسيد كه انشعاب برق سرقفلي پيدا كرد
بخشی از این مقاله :
ژنـراتـور :
جزئي از يك نيروگاه ميباشد كه براي تبديل انرژي مكانيكي دوران شناخت ژنراتور به انرژي الكتريكي از آن استفاده ميشود.
ژنراتورهاي موجود در نيروگاه بخاري (توربو ژنراتور) از نوع ژنراتور سه فاز سنكرون (همزمان يا دور ثابت) و معمولاً دو قطبه ميباشد كه از دو قسمت اساسي روتور و استاتور تشكيل گرديده است. ژنراتورها با قدرتهاي بالا اصولاً به صورت دو قطب ساخته ميشوند كه براي فركانس 50Hz شبكه با سرعت 3000RPM ميگردند ( ) كه در آن n سرعت گردش روتور ژنراتور و f فركانس شبكه و p تعداد جفت قطب ميباشد. روتور ژنراتورها به صورت يك تكه فولاد نورد شده ساخته شده شيارهايي در جهت طولي روي آن وجود دارد و در اين شيارها شمشهايي قرار داده شده است كه بر اثر عبور جريان مستقيم ازداخل شمشها، روتور به صورت آهنربا در ميآيد براي انتقال جريان تحريك به روتور از رينگهاي لغزشي استفاده ميشود. در داخل محيط استاتور ژنراتور سه سيمپيچ با همديگر 120 مكاني اختلاف فاز دارند پيچيده شده است. بر اثر دوران روتور، فلوي مغناطيسي متغيري سيمپيچيهاي استاتور را قطع كرده و ولتاژ سه فازي در سيمپيچيها استاتور القاء ميكنند به طوري كه هر چه مقدار جريان DC عبوري از روتور كم و زياد شود ولتاژ القاء شده در سيمپيچها كم و زياد ميشود.
توجه :
این مقاله به صورت کامل و با فرمت ورد (با قابلیت ویرایش) آماده خرید اینترنتی و دانلود آنی میباشد.
.