دانلود مقاله مروری بسته بندی گوشت تحت خلا

ریال460.000

این محصول یک مقاله به زبان فارسی با عنوان “مقاله مروری بسته بندی گوشت تحت خلا” بوده و در دو فرمت word و pdf آماده خریداری و دانلود فوری می باشد.

 

مشخصات مقاله
عنوان مقاله مقاله مروری بسته بندی گوشت تحت خلا
فرمت مقاله ورد تایپ شده با قابلیت ویرایش (DOCX) و پی دی اف (PDF)
تعداد صفحات مقاله 16 صفحه
سایز متن مقاله 14
فونت متن مقاله بی نازنین
رشته های مرتبط با این مقاله مهندسی صنایع – کشاورزی – صنایع غذایی – مدیریت
گرایش های مرتبط با این مقاله مدیریت صادرات و واردات – گوشت و فرآورده های گوشتی
موضوعات گوشت – بسته بندی
منبع و رفرنس دارد
کد محصول w2103
حجم فایل 1Mb
وضعیت آماده خرید و دانلود

 

فهرست مطالب مقاله

چکیده
مقدمه
عملکرد بسته بندی
راحتی
محیط بسته بندی
عملکرد و شبکه
اکسیژن
نیتروژن
دی اکسید کربن
ارگانیسم
بسته بندی خلاAC
نتیجه
دما
منابع

 

بخشی از متن مقاله

چکیده

افزایش ماندگاری محصولات گوشت و مرغ یکی از فناوری های مورد نیاز برای تأمین خواسته های مصرف کنندگان است. از این نظر ، توجه روزافزون به روشهای بسته بندی مورد توجه قرار می گیرد. بسته بندی جوی اصلاح شده (MAP) و بسته بندی خلا  (VP) از نوآوری های اخیر هستند که به عنوان تکنیک های نگهداری برای بهبود ماندگاری گوشت و مرغ ها اهمیت پیدا کرده اند. MAP تغییرات غلظت گازهای جوی موجود در بسته را فراهم می کند. بسته بندی اتمسفر کنترل شده (CA) نیز MAP است ، در آن غلظت اتمسفر انتخابی گاز به طور فعال در طول دوره  انبار نمودن حفظ می شود. در بسته بندی تحت خلا VP هوا کاملاً تخلیه می شود. سه گاز اصلی مورد استفاده در MAP عبارتند از دی اکسید کربن (برای مهار باکتریها و کپک ها) ، نیتروژن (برای جلوگیری از اکسیداسیون چربی ها) و اکسیژن (برای جلوگیری از رشد بی هوازی). حفظ رنگ گوشت در MAP بهتر از VP است. با این حال ، وقتی گوشت از بسته های VP خارج شده و در معرض هوا قرار می گیرد ، دوباره رنگ به دست می آید.  مشخصات میکروبی گوشت MAP و VP تفاوت معنی داری ندارند.]2[ MAP چندین مزیت منحصر به فرد برای حفظ کیفیت مطلوب بازار در محصولات ارائه می دهد. ایمنی گوشت MAP در شرایط استفاده نادرست از دما هنوز نگران کننده است اما با اتصال به فناوری  های پیشگیری و سیستم های نگهداری مناسب می توان آن را بهبود بخشید. بسته بندی فعال ، زمینه قابل توجهی در پیشرفت فناوری MAP برای بهبود بیشتر ایمنی محصولات گوشت و مرغ است. مطالعه حاضر مروری انتقادی بر دانش موجود در مورد MAP و VP گوشت و مرغ را به طور مرور می کند تا درک ما از این موضوع را گسترش دهد و زمینه های بیشتری از تحقیقات را برای استفاده موثر از این فن آوری ها برای بازاریابی محصولات گوشت و مرغ بی خطر ارائه دهد.

 

وضعیت هزینه

ویژه با هزینه

دکمه بازگشت به بالا