دانلود پاورپوینت ترانسفورماتور

ریال980.000

این محصول یک مقاله پاورپوینت به زبان فارسی با عنوان “ترانسفورماتور” بوده و با فرمت PPTX آماده خریداری و دانلود فوری می باشد.

 

مشخصات پاورپوینت
عنوان پاورپوینت ترانسفورماتور
فرمت پاورپوینت تایپ شده با قابلیت ویرایش (PPTX)
تعداد اسلایدها 118 اسلاید
سایز متن 14
فونت متن بی نازنین
رشته های مرتبط با این مقاله مهندسی برق
گرایش های مرتبط با این مقاله برق صنعتی – برق قدرت – شبکه های انتقال و توزیع
موضوعات مقاله خطوط انتقال برق – ترانسفورماتور
منبع و رفرنس دارد
کد محصول p4025
حجم فایل 1 Mb
وضعیت آماده خرید و دانلود
مقاله ورد این پاورپوینت برای مشاهده مقاله ورد این پاورپوینت اینجا کلیک نمایید.

 

 

بخشی از متن پاورپوینت

تلفات

از روابط فوق نتيجه مي شود كه تلفات هيسترزيس به جنس مواد بستگي داشته ولي تلفات فوكو علاوه بر جنس مواد به مجذور ضخامت ورقه ها نيز بستگي دارد . بنابراين براي كاهش تلفات هسته اولاً لازم است تا حد امكان ضخامت ورقه ها كاهش داده شوند و ثانياً مواد مغناطيسي از جنس با ضريب مقاومت زياد انتخاب شوند از اين روست كه اولاً جنس مواد مغناطيسي از ورقه هاي آهن سيليس دار با ضريب مقاومتي در حدود 5 برابر آهن و 25 برابر مس بوده و ثانيا ً بصورت ورقه هاي نازك عايق شده و روي هم چيده مي شوند تا مسير جريان فوكو طولاني شده و تلفات فوكو كاهش داده شود.

تلفات هسته مستقيماً به دانسيته فلزي مغناطيسي وابسته بوده و بنابراين در وهله اول چنين به نظر مي رسد كه اگر دانسيته فلو را كاهش دهيم تلفات هسته كاهش داده مي شود ولي بايد توجه داشت كه كاهش دانسيته فلو معادل افزايش سطح مقطع هسته‌ بوده و در نتيجه اين هسته مي باشد كه نهايتاً باعث افزايش تلفات هسته مي گردد .

جنس هسته
فولاد بكار رفته در ساختمان هسته ترانسفورماتور به دو صورت نورد سرد و نورد گرم قابل توليد مي‌باشد و از آنجا كه تلفات به درجه جهت دار بودن كريستالها بستگي دارد سعي مي شود كه حتي الامكان اين درجه كاهش داده شود . در نورد گرم كه تا سالهاي اخير فولادهاي به كار برده شده در هسته ترانسفورماتورها با اين روش توليد مي شدند كريستالها بطور راندوم در جهت نورد جهت داده مي شدند لذا امروزه از نورد سرد كه كنترل بيشتري را در جهت دار نمودن كريستالها ميسر مي سازد استفاده مي شود و ضمناً ورقه هاي توليد شده در نورد سرد به علت داشتن خاصيت Anistropy يعني حداقل تلفات و قابليت نفوذ مغناطيسي ، حداكثر مي باشند.
سيم پيچ ترانسفورماتور

معمولا براي سيم پيچ اوليه و ثانويه ترانسفورماتور از هادي هاي
مسي با عايق (روپوش) لاكي استفاده مي‌كنند. اينها با سطح مقطع
گرد و اندازه‌هاي استاندارد وجود دارند و با قطر مشخص مي‌شوند.
در ترانسفورماتورهاي پرقدرت از هاديهاي مسي كه به صورت تسمه
هستند استفاده مي‌شوند و ابعاد اين گونه هادي‌ها نيز استاندارد است.
جنس هادي در سيم پيچها

جنس هادي در سيم پيچها ، مس و در مواردي آلومينيوم مي باشد زيرا هدايت الكتريكي اين دو فلز نسبت به ساير فلزات بيشتر ميباشد هاديهاي مورد استفاده در سيم پيچي معمولاً به دو صورت گرد و يا با مقطع مستطيلي با عايق مناسب مي باشند . عايق هاديها بر حسب قطر و خصوصيات مورد نياز براي سيم پيچها فرق مي كند و به همين دليل هاديها گوناگون از نظر ابعاد ، مقاطع و همچنين نوع وميزان عايقهاي آنها وجود دارد.
اگر استحكام زياد و مقاومت حرارتي بالا مد نظر باشد عايق
از لعاب ماده Viniflex استفاده مي شود ولي امروزه هاديهاي مستطيلي بوسيله نوارهاي كاغذي Paper Insulated Conductor عايق مي شوند.
انواع مختلف سيم پيچي ها

سيم پيچها به طرق مختلف پيچيده مي شوند كه هر يك كاربرد خاص خود را دارند
1- سيم پيچ لايه اي Type Layer
2 – سيم پيچ حلزوني Helical Type

3- سيم پيچ ديسكي پيوسته Continuous Disc Type
1- سيم پيچ هاي لايه اي

اين نوع سيم پيچ ها بوسيله هاديهاي گرد يا مستطيلي در يك
يا چند لايه پيچيده مي شوند در صورت استفاده از هاديهاي با مقطع مستطيلي مي توان به طور همزمان سيم پيچي را با استفاده از تعدادي هادي موازي بصورت تخت يا لب به لب پيچيد . عمدتاً سيم پيچهاي با هادي مستطيلي دو لايه اي مي باشد. كاربرد اين سيم پيچ در جريانهاي بالارو ولتاژ پائين
مي‌باشد .

 

وضعیت هزینه

ویژه با هزینه

دکمه بازگشت به بالا