مقاله ورد در مورد تولید پراکنده انرژی
برای خرید آنلاین این پروژه کلیک کنید :
توضیحات مقاله ای که میخام بخرم :
وبسایت مکاله اقدام به ارائه پروژه ای با فرمت ورد، برای رشته برق و الکترونیک با عنوان تولید پراکنده انرژی ، نموده است. برای آشنایی بیشتر با این پروژه میتوانید ابتدا خلاصه آن را از لینک زیر دانلود نموده و پس از حصول اطمینان و با در دست داشتن کارت عابر بانک + رمز دوم (رمز اینترنتی) مقاله را خریداری و بلافاصه دانلود نمایید.
لینک دانلود رایگان بخشی از این مقاله :
برای دانلود رایگان خلاصه مقاله تولید پراکنده انرژی ، اینجا کلیک کنید
مشخصات این مقاله :
عنوان: تولید پراکنده انرژی
فرمت: ورد (قابل ویرایش)
تعداد صفحات: 103 (فونت 14)
منابع و ماخذ: دارد
شماره پروژه: 206
عکسی از پروژه :
فهرست مطالب :
فصل اول
كنترل تقسيم بار سيستمهاي توليد پخششده
1-1- مقدمه
2-1-تعريف سيستم انرژي توزيع شده
3-1- شرايط لازم كنترل سيستم DG
4-1- الگوريتم كنترل پخش بار پيشنهادي
1-4-1- تركيب روش كنترل تضعيف و روش كنترل توان متوسط
2-4-1- حلقه كنترل تقسيم هارمونيك
5-1- نتايج شبيهسازي
6-1- نتايج تجربي
7-1- نتيجه گيري
فصل دوم
کنترل سيستمهاي توليد پخش شده براي کاهش عدم تعادل بار و خط
1-2- مقدمه
2-2- ترکيب بندي سيستم
3-2- پيامدهاي عدم تعادل خط
4-2- طراحي و عملکرد کنترلر
1-4-2- طراحي کنترلر
2-4-2- عملکرد در مد جزيره
3-4-2- عملکرد در مد وصل شده به شبکه
5-2- انتقال بين عملکرد مد وصل شده به شبکه و مد جزيره
1-5-2- انتقال از مد وصل شده به شبكه به مد جزيره
2-5-2- انتقال از مد جزيره به مد وصل شده شبكه
6- 2- نتيجهگيري
فصل سوم
كنترل پخش بار يك واحد DG تنها با بار موضعي غير خطي
1-3- مقدمه
2-3- سيستم كنترل
1-2-3- كنترل جريان و ولتاژ
1-1-2-3- كنترل جريان مد اسلايدينگ گسسته زمان
2-1-2-3- كنترل ولتاژ فرمان سرو مكانيزم
2-2-3- کنترل توان اکتيو و راکتيو
3-2-3- بحث پايداري
3-3- نتايج شبيه سازي
1-3-3- مد جزيره
2-3-3- مد وصل شده به شبکه
3-3-3- حالتهاي گذراي کليدزني
4-3- نتيجهگيري
فصل چهارم
تولید پراکنده در ایران
4-1-ضرورت های رویکرد ایران
2-4-طبقه بندی تولیدات پراکنده با توجه به مقادیر نامی
3-4-دستورالعمل اتصال منابع تولیدات پراکنده به شبکه توزیع
4-4-کاربرد های مختلف تولید پراکنده
5-4-فواید منابع DG
6-4-مهمترین موانع موجود در گسترش تولیدات پراکنده
7-4-راهکارهای تشویق و توسعه DGها با استفاده از تجارب کشورهای دنیا
نتیجه گیری
مراجع
چکیده و مقدمه :
نيروگاههاي بزرگتر در خيلي از نواحي بطور اقتصادي قابل اجرا نيستند چرا كه باعث افزايش هزينه سيستم و سختتر شدن ملاحظات زيست محيطي ميشوند.مخصوصاً قوانين جديد تولیدانرژی را به سمت انرژيهاي قابل تجديد با روشهاي نامتمركز تولید توان تشويق كردهاند.
تولید پراکنده گرایش جدیدی در تولید توان الکتریکی است. این ایده به مصرف کننده های الکتریسیته که الکتریسیته مورد نیازشان را خودشان تولید میکنند، این اجازه را میدهد که اضافه توان الکتریکیشان را به شبکه توان بفرستند.
ازدياد بارهاي غيرخطي مختلف از قبيل يكسو كنندهها و سيكلو كانورترها باعث تاثیرات نامطلوبي روي توان سيستمهاي توزيع شده است. که ازآن جمله می توان آلودگيهاي هارمونيكي رانام برد. هارمونيكهاي جريان تلفات در خطوط انتقال ac، ترانسفورماتورها و ماشينهاي گردان را افزايش ميدهد. بعلاوه هارمونيكها باعث هدايت گشتاور نوساني به سيستمهاي مكانيكي، عملكرد بد در تجهيزات حساس و تداخل امواج با مدارهاي مخابراتي ميشود.
عوامل فوق الذكر دست به دست هم داده تا منابع توليد انرژي توزيع شده با استفاده از انرژيهاي نو جايگزين نيروگاههاي بزرگ شدند. منابع توليد گوناگون براي سيستمهاي DG عبارتند از: گاز طبيعي، ديزل، ميكروتوربينها، باطريهاي سوختي، وسايل ذخيره كننده انرژي توربينهاي بادي كوچك، نواحي فوتو ولتايي، هيدروتوربينهاي كوچك و …. .
اين سيستمها به بهبود كيفيت توان، انعطاف پذيري تغذيه توان، حفظ پايداري سيستم، توزيع بهينه، آماده كردن ذخيره چرخشي كافي و كاهش هزينه انتقال و توزيع كمك ميكنند. همچنين با كنترل توان ميتوان این واحدهارا به عنوان يك واحد UPS مورد استفاده قرار داد.در اين سيستمها انرژي الكتريكي توليد شده ابتدا به وسيله يكسوسازها به انرژي dc تبديل ميشود و پس از آن بوسيله يك مبدل dc به ac به توان ac با دامنه و فركانس ثابت تبديل ميشود. بنابراين يك سيستم DG شامل يك توربين يا انواع ديگر منابع توليد، يكسوساز acبهdc با باطري اختياري و يك مبدل dc به ac(اینورتر) خواهد بود. اين سيستمها در كاربردهاي مختلفي از قبيل خودكفا، جانشين، وصل شده به شبكه، توليد مشترك، تقسيم پيك و … استفاده ميشوند.
فصل اول با عنوان كنترل تقسيم بار سيستمهاي توليد پخششده است.دراین فصل یک روش کنترل برای کاربرد موازی سیستم DG دریک منبع تغذیه مستقل ارائه شده است که از ترکیب دوروش کنترل تضعیف وروش کنترل توان متوسط بدست آمده است. بعلاوه براي تقسيم مانده هارمونيك جريانهاي بار برمبناي الگوريتم كنترل ولتاژها و جريانها يك طرح تضعيف هارمونيك نیزپیشنهاد شده است.
فصل دوم باعنوان کنترل سیستمهای تولید پخش شده برای کاهش عدم تعادل بار وخط است.دراین فصل چگونگی کنترل سيستمهاي DG براي کاهش عدم تعادلهاي ناشي از شرايط بار و کاهش ولتاژ به علت خطاهاي سيستم موردبررسی قرار گرفته است.همچنین یک کنترل یکپارچه برای تنظیم ولتاژ ترمینال بارهای حساس درمدجزیره وپخش باردرمدوصل شده به شبکه معرفی می کند.
فصل سوم با عنوان کنترل پخش باریک واحد DG تنها با بارموضعی غیرخطی است.دراین فصل یک تکنیک کنترل واحد DG موردبحث قرارگرفته است که این تكنيك تنظيم ولتاژ قوي با حذف هارمونيك زير مد جزيره و كنترل پخش بار اكتيو و راكتيو جدا شده زير مد وصل شده به شبكه آماده ميكند.این تكنيك كنترل كنترل جريان مد لغزشی زمان گسسته، كنترل ولتاژ قابل فرمان قوي و كنترل توان را تركيب می کند.
بخشی از این مقاله :
فصل دوم
کنترل سیستمهای تولید پخش شده برای کاهش عدم تعادل بار و خط
مقدمه
سيستمهاي DG مدرن شامل انواع مختلف منابع انرژي الکتريکي از قبيل فوتو ولتایي، توربينهاي بادي و ميکروتوربينهاي گازسوز با استفاده از يک واسطه مبدل سه فاز تأسيسات نوع توان ac را آماده مي کنند. اگر چه آنها بطور رايج هنگام تناوبهاي مصرف براي منابع انرژي مورد استفاده قرار مي گيرند ولی به حفظ متابعت ولتاژ با استانداردهاي کيفيت از قبيل (ITI/CBEMA) (انجمن سازندگان تجهيزات تجاري و کامپيوتري/صنعت فناوري اطلاعات) قادر هستند. از اينرو داراي مشتري هاي زيادي هستنددراین فصل یک نمونه ازچگونگی کنترل سيستمهاي DG براي کاهش عدم تعادلهاي ناشي از شرايط بار و کاهش ولتاژ به علت خطاهاي سيستم مورد بررسی قرارمی گیرد. همچنين يک کنترل کننده يکپارچه برای تنظیم ولتاژ ترمينال بارهاي حساس در مدجزيره و پخش بار در مد وصل شده به شبکه رامعرفی مي کند.
در سالهاي اخير پيشرفتهاي مهيجي در بهره وري چه در بخش تکنولوژي و چه در بخش صنعت قديمي تحقق يافته است. از نقطه نظر تغذيه توان الکتريکي به بارها افزايش بهره وري به افزايش تعداد بارهايي که به کيفيت توان حساس هستند منجر می شود. سطوح تلرانس تجهيزات حساس معمولاً بوسيله سطوح حساسيتی از قبيل منحني هاي (ITI/CBEMA) مشخص مي شوند که در شکل (1-2) نشان داده شده است[18].هنگاميکه ولتاژ تغذيه به قسمت خارج از پوشش منحني مي رود تجهيزات عملکرد خود را متوقف مي کنند.روش قديمي براي بدست آوردن يک کيفيت توان بالا براي بارهاي حساس استفاده از سيستمهاي تغذيه توان غير قابل قطع(UPS) براي اصلاح ولتاژ خروجي است. سيستمهاي توليد پشتيبان بر پايه ماشينهاي گردان مي توانند بعنوان يک جايگزين براي يک سيستم(UPS) استفاده شوند تا در طي قطع شدگي هاي موقت در تغذيه توان شبکه توان را به بارهاي حساس تغذیه کنند.
توجه :
این مقاله به صورت کامل و با فرمت ورد (با قابلیت ویرایش) آماده خرید اینترنتی و دانلود آنی میباشد.