مقاله پاورپوینت در مورد اوراق صکوک
برای خرید آنلاین این پروژه پاورپوینت کلیک کنید :
توضیحات مقاله پاورپوینتی که میخام بخرم :
وبسایت مکاله اقدام به ارائه پروژه ای با فرمت پاورپوینت (آماده برای ارائه) برای رشته حسابداری، با عنوان اوراق صکوک نموده است. برای آشنایی بیشتر با این پاورپوینت میتوانید ابتدا خلاصه آن را از لینک زیر دانلود نموده و پس از حصول اطمینان و با در دست داشتن کارت عابر بانک + رمز دوم (رمز اینترنتی) مقاله را خریداری و بلافاصه دانلود نمایید.
لینک دانلود رایگان بخشی از این مقاله :
برای دانلود رایگان خلاصه مقاله اوراق صکوک ، اینجا کلیک کنید
مشخصات این مقاله :
عنوان: اوراق صکوک
فرمت: پاورپوینت (قابل ویرایش) (آماده ارائه در سمینارها)
تعداد صفحات: 40 صفحه
شماره پروژه: 4007
فهرست مطالب :
• تاریخچه انتشار صکوک
• تعریف صکوک
• انواع صکوک
• ریسک اوراق صکوک
• مزایای اوراق صکوک
• زیرساختهای لازم برای توسعة بازار صکوک
• مقایسة صکوک با ابزارهای مرسوم دارای درآمد ثابت
چکیده و مقدمه :
تاريخچه انتشار صكوك
پس از اجراي موفق بانكداري بدون ربا،انديشمندان اسلامياقدام به مطالعات گسترده جهت طراحي و ايجاد ابزارهاي مالي اسلامي بهجاي اوراق قرضه و سهام ممتاز كه مبتني بر ربا بوده، نمودند. اين مطالعات از حدود 15 الي 20 سال پيش ابتدا توسط استادان پاكستاني شروع و نتايج مثبتي در پي داشت و در ادامه كشورهاي عربستان سعودي، كويت، مالزي، بحرين، قطر و همچنين كشورهاي اروپايي مثل آلمان و انگلستان اقداماتي در جهت شناسايي و انتشار اوراق ابزارهاي مالي اسلامي انجامدادند. ايده اوليه انتشار صكوك به دهه 1980 براي حل مشكل نقدينگي بانكهاي اسلاميمربوط ميگردد و در دهه 1990 استفاده از ابزارهاي اسلاميشدت گرفت و در سال 1997 انتشار صكوك اجاره مطرح شد. نخستين ناشران صكوك در كشور مالزي بودند كه بزرگترين شركت هلدينگ در حوزه مديريت نخلستانها در دنيا است.
بخشی از این مقاله :
تعريف استصناع
استصناع در باب استفعال از مصدر صنع، به معنی درخواست ساخت است. منظور از استصناع، خرید کالایی است که طبق سفارش خریدار تهیه میگردد. در موسوعه جمال عبدالناصر، بیع استصناع چنین تعریف شده است: “قراردادی بر کالای در ذمه که ساخت آن مطابق خصوصیات و شرایط معین شده در قرارداد و در مقابل بهای معین صورت میگیرد.” مراد از قرارداد استصناع یا قرارداد سفارش ساخت این است که کسی به نزد صنعتگر بیاید و از او بخواهد که تعدادی از کالاهایی را که میسازد به ملکیت او درآورد. در این حال قراردادی میان این دو به امضاء میرسد که بر اساس آن صاحب صنعت، کالای مورد توافق را برای او بسازد و مبلغ مورد توافق را دریافت کند. بنابراین میتوان گفت صکوک استصناع، اسناد و گواهیهای دارای ارزش یکسان هستند و برای تجمیع وجوه لازم جهت ساخت کالایی استفاده میشوند که تحت تملک دارنده صکوک میباشد. ناشر صکوک استصناع، تولید کننده کالا است. پذیرهنویس آن، خریداران کالای مورد نظر و وجوه جمعآوری شده، هزینه ساخت کالا است.
توجه :
این مقاله به صورت کامل و با فرمت پاورپوینت (با قابلیت ویرایش) آماده خرید اینترنتی و دانلود آنی میباشد.
سلام. من دقیق متوجه نشدم. بالاخره مقالست یا پاورپوینت؟
مقاله باید ورد باشه و خلاصه ای ازون پاور بشه
کدومشه؟
سلام
فرمت این محصول پاورپوینت میباشد