دانلود مقاله مدیریت موجودی خون: بهترین روش بیمارستانی

ریال510.000

این محصول یک مقاله به زبان فارسی با عنوان “مدیریت موجودی خون: بهترین روش بیمارستانی” بوده و در دو فرمت word و pdf آماده خریداری و دانلود فوری می باشد.

 

مشخصات مقاله
عنوان مقاله مدیریت موجودی خون: بهترین روش بیمارستانی
فرمت مقاله ورد تایپ شده با قابلیت ویرایش (DOCX) و پی دی اف (PDF)
تعداد صفحات مقاله 21 صفحه
سایز متن مقاله 14
فونت متن مقاله بی نازنین
رشته های مرتبط با این مقاله پزشکی
گرایش های مرتبط با این مقاله هماتولوژی یا خون شناسی
موضوعات
منبع و رفرنس ندارد
کد محصول w2049
حجم فایل 1Mb
وضعیت آماده خرید و دانلود

 

فهرست مطالب مقاله
بررسی منابع
مواد و روش ها
روش مصاحبه
سفارش باز پر سازی
اصول مدیریت  موجودی
سطح ذخایر و انباری
ابزار های مدیریت موجودی
تخصیص واحد ها به بیماران
یافته ها
منابع انسانی و آموزش
سطوح ذخایر و الگوهای سفارش
شفافیت موجودی ها و روش های ساده
تاکید بر تازگی خون
همکاری های داخلی در بیمارستان
آزمایش سازگاری خون  الکترونیکی
نتیجه گیری
منابع انسانی و آموزش
سطوح ذخایر و الگوهای سفارش
شفافیت موجودی ها
تاکید بر تازگی خون

 

بخشی از متن مقاله

خون یک محصول فاسد شدنی بوده و از این روی مدیریت خوب موجودی آن از اهمیت زیادی برخوردار است. مدیریت موجودی خون، ایجاد تعادل بین کمبود و مازاد است. چالش اصلی حفظ ذخایر کافی برای اطمینان از عرضه 100 درصدی خون ضمن حداقل سازی انقضای آن است. این مقاله بر مدیریت موجودی سلول های خونی قرمز در ازمایش گاه های های ترانس فیوژن بینارستانی برای ایجاد بهترین اصول بهروش و ارایه توصیه هایی که کاهش انقضای خون را به حداقل برسانند تاکید دارد. یک بررسی منابعی در خصوص شناسایی مدل های موجود برای مدیریت موجودی محصولات فاسد شدنی صورت می گیرد. داده های مربوط به زنجیره عرضه خون برای شناسایی بیمارستان های با بهترین عملیات مدیریت موجودی و کاهش هدر رفت آن تجزیه تحلیل می شوند.

اجزای خون جزو منابع ارزشمند و نادر(1-4) بوده علی رغم این که 1.9 میلیون واحد خون در انگلییس و ولز در هر سال ، 0.9 میلیون واحد در کانادا (5)، و بین 4.3 و 4.9 میلیون واحد در آلمان طی 10 ساله کذشته اهدا می شود. در امریکا خرید خون، 1 درصد هزینه بیمارستانی است زیرا خون به روش های مختلف مورد استفاده قرار می گیرد. ماهیت زنجیره های عرضه خون در دنیا ثابت نیست. این ماهیت ها از نظر ساختار بیمارستان( خصوصی یا دولتی)، نوع عرضه(رایگان یا پولی)، قیمت خون، نوزیع خون، و کمبود آن(7) متغیر است.

استفاده از واحد های خون قبل از انقضا، امکان استفاده از آن ها را برای درمان و کاهش هزینه های غیر ضروری می دهد. بهبود مدیریت موجودی خون موجب کاهش زیان های ناشی از زمان انقضا شده و استفاده کارامد از خون را تسهیل می بخشد. حفظ تعادل بین کمبود و مازاد، کلید مدیریت خوب ذخایر خون است. عملکرد های مدیریت موجودی خوب مستلزم حفظ ذخایر خوب برای تضمین موجودی 100 درصد و کمینه سازی زمان انقضا (8-9) است. عدم دست یابی به این اهداف موجود کاهش توان بیمارستان ها در رفع تقاضاهای بالینی می شود. اگرچه مازاد خون منجر به هزنیه های غیر ضروری برای سیستم بهداشت و درمان می شود، در سیست های بیمارستانی دنیا، ملاحطات اقتضادی روز به روز مهم تر شده و برای مدیران ازمایشگاهی از اهمیت بالایی برخوردار است. برخی مطالعات به شناسایی محرک ها و دلیل مدیریت انوانتوری و موجودی خوب خون می پردازند. یافته های مطالعه موردی با منابع مقایسه شد. منابع موجود بیان می دارد که محرک های اصلی عملکرد مدیریت خوب موحودی شامل استفاده از مدل های موجودی و الکوریتم هاست. در این مطالعه به این موضوع پرداخته نشده است. در عوض، عملکرد خوب ناشی از کیفیت کارکنان ازمایشگاهی است که مجرب،آموزش دیده و با تجربه هستند. شفافیت موجودی و روش های مدیریتی ساده نیز موجب تسهیل عملکرد خوب می شوند. این موارد برای کنترل منابع ارزشمند نظیر خون مورد استفاده قرار گرفته است(10). مازاد یک واحد خون، از بین رفتن زمان یک اهدا کننده و نقش او در امریکا، اسکاتلند، انگلیس و ولز می باشد که بیشتر به صورت داوطلبانه صورت می گیرد(7). در مطالعه انجام شده توسط سازمان بهداشت جهانی، از 124 کشور، 49 کشور به 100 درصد اهدای خون داوطلبانه رسیده بودند(11). تلفات و پسماند خون در بسیاری از نقاط زنجیره عرضه خون رخ داد با این حال در انگلیس و آلمان، پسماند خونی در بیمارستان به شدت بیش از پسماند ها در مراکز خونی دیگر بوده است که در شکل 1 نشان داده شده است.

 

وضعیت هزینه

ویژه با هزینه

دکمه بازگشت به بالا